Se webinar: ‘TAG ORDET MED SUCCES’ her

Jeg har igennem det sidste 1,5 år holdt 12 live online webinarer. Webinarerne har lært mig hvor vigtigt det er, selv at kunne holde en fest i gang, når publikum ikke giver feedback via deres mimik. Det har gjort mig til en bedre foredragsholder, hvor opgaven er, at kunne holde ’showet’ kørende.

Til et godt foredrag bliver deltagerne inspirerede, får nye indsigter og der skal gerne ske en refleksion hos dem – det berømte AHA-øjeblik. Det er jeg vant til at generere via de mange øvelser og spørgsmål, jeg guider mine deltagere igennem på kurser og i 1:1 forløb. Men i et godt one-human-show, skal det gerne ske, mens man taler og netop fordi man siger de ting man gør, på den måde, man gør.

Webinarerne har også lært mig endnu mere om metoderne til at kunne ens pointer udenad. Det skal nævnes, at jeg har lavet webinarerne uden brug af slides. Kun mig, en mikrofon, lys og et kamera – og masser på hjerte! Masser jeg gerne ville dele med dig og alle andre, der gerne vil blive endnu bedre til at kommunikere engagerende!

Webinarerne har været en fantastisk udfordring. Lige nu udfordrer jeg mig selv, ved at være i gang med at skrive en bog om mundtlig kommunikation til projektledere (Mere om det snart ;))

Som mennesker udvikler vi os, når vi bliver udfordret. Det er her, vi vokser. Derfor kan du spørge dig selv: Hvad vil jeg gerne udfordre mig selv med, i den nærmeste tid? Hvad vil være godt for mig?

I webinaret TAG ORDET MED SUCCES, fortæller jeg om hele fundamentet for at brænde igennem med et budskab. Her er det essentielt, at du som taler, er og vælger at være passioneret, omkring det du taler om. Her fanger du dit publikums ører. Du skal forme dit budskab til deres behov og det, der er relevant for dem, og skære dine pointer og dit budskab skarpt til. Pointerne skal blive levende, så de engagerer publikum.

Lær hvordan du gør i praksis i seminaret, du kan se gratis her: (Klik på billedet, så kommer du til videoen)

Du får også værktøjer til at omsætte præstationsangsten til gennemslagskraft, og få din power frem! Og meget meget mere.

Vil du blive en engagerende taler? Vil du lære hvordan du gør dine budskaber og præsentationer engagerende? Vil du glæde dig til at træde ud foran dit publikum?

Så tjeck ud, hvad jeg har på hylderne, her nedenfor.
Du er også altid meget velkommen til at ringe på 2033 5135 og komme forbi til en kop kaffe, hvor vi afdækker dine og dit teams behov og hvad I har brug for, for at få jeres kommunikation til at støtte op om jeres mål, værdier og opgave.

Rigtig god weekend!

Kh Annette Bjerre Ryhede
Speakercoach, foredragsholder og ekstern lektor i kommunikation.

SKRÆDDERSYEDE KURSER

Vil I gerne have udvidet jeres fundament og værktøjskasse inden for kommunikation? Har I brug for at blive bedre til at brænde igennem, tale sammen eller motivere? Læs mere om mine skræddersyede kurser her

KOM PÅ KURSUS

Vil du blive en stærk taler, der får budskabet sikkert ud til dit publikum? Vil du komme derhen, hvor du mestrer de 7 P’er? Så er heldagskurset BLIV HØRT den træningsarena, der lukker op for din gennemslagskraft. Læs mere om BLIV HØRT her

 

1:1 SPEAKERCOACHING

Vil du gerne have sparring på din næste præsentation, pitch eller foredrag? Vil du blive fri af nervøsiteten? Så er speakercoaching en effektiv metode, der sikrer, at du tager ordet med succes.

Savner du værktøjer, sparring og træning som leder? Vil du gerne blive mere bevidst og opnå bedre resultater, når du kommunikerer til og med dine medarbejdere? Så er 360 graders lederkommunikation til dig

 

ONLINEKURSER

Lær, når det passer dig. Bliv klar til at brænde igennem:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *