– Tag ordet med succes!

OM ARTIKULATION

 

Jeg hjælper dig med at finde, forme og formidle dit budskab til verden. Du kommer til at tale med gennemslagskraft og gøre en forskel med dine ord.

– Annette Bjerre Andersen Ryhede – ejer af ARTIKULATION

Jeg åbnede ARTIKULATION i 2006 og har siden undervist, rådgivet, trænet og coachet flere end 4500 ledere, meningsdannere, forskere, vidensmedarbejdere, entreprenører, konsulenter, politikere og studerende til at blive stærke mundtlige kommunikatører.

Jeg arbejder med mennesker og organisationer, der brænder for deres sag, bl.a. FLSmidth, Coloplast, Grundfos, Københavns Kommune, KL, DSB, HK, Ventilen, Danner, Oxford Research, Great Place to Work.

Se alle ARTIKULATIONs kunder her

Jeg har holdt over 100 foredrag om mundtlig kommunikation – der skaber resultater – i virksomheder og fagforeninger, på seminarer og i netværk, bl.a. KLs Kommunikationsdøgn, Årets Projektdag hos Lederne, Region Hovedstadens Masterclass i professionel kommunikation, Topledere på Vej, CA, F5, Dansk Projektledelse, Bigum og Co’s Formidlerdag, Netværk Danmark og Great Place to Work’s ’Verdens Bedste Netværk’.

Jeg er  cand. comm. og bachelor i psykologi fra Roskilde Universitet og i dag ekstern lektor i kommunikation på RUC, DMJX, ITU og CBS. 

Jeg har tidligere været  formand for Unge Kommunikatører i Dansk Kommunikationsforening, ansvarlig for 200 frivillige i Frank Jensens valgkampagne i 2008 og pressemedarbejder i Dansk Psykolog Forening og Miljøstyrelsen.  Læs mere på Linked-in. 

Jeg tager løbende på kurser og seminarer i både Danmark og udlandet for at få den nyeste viden og følge internationale trends i mundtlig kommunikation, retorik og personlig gennemslagskraft.

Jeg coacher, underviser og holder foredrag på både dansk og engelsk.

TAL TROVÆRDIGT – og få succes med din kommunikation

Jeg er forfatter til bogen TAL TROVÆRDIGT, der udkom den 1. marts 2018 på Akademisk Forlag.

”Sjældent har jeg deltaget i en workshop så sent på eftermiddagen og gået ud fra lokalet med mere energi, end jeg gik ind med! Annettes kombination af mindfull fokusering og praktiske øvelser til at opnå større klangbund for sine budskaber, både for sig selv og sine tilhørere, var en enestående oplevelse – Ubetinget den bedste workshop, jeg deltog i på årets KL kommunikationsdøgn”

Stefan-Lildal Schrøder
Ledelsesrådgiver, Køge Kommune

”Annette er en super coach, der stiller de rigtige spørgsmål, der giver anledning til refleksion og hun giver en god konstruktiv feedback. Forløbet har skærpet min bevidsthed og givet mig de værktøjer, jeg havde brug for.”

Elena Andrade
Konsulent hos Great Place to Work

”I experienced Anettes advice as a strong consultant in a training setting where she with targetted instructions prepared our individual performances – and made great presenters out of us all. She has the calm authority you need to lean back and learn, – truly valuable insights”

Kira Hald
Senior Communications Consultant at Nordea

TROVÆRDIG KOMMUNIKATION MED PASSION & GNIST

 

JEG BYGGER DIG OP

ARTIKULATIONS kurser, seminarer, træning og coaching bygger på den anerkendende metode, hvor jeg sættes fokus på både  styrker og udviklingsområder inden for mundtlig kommunikation, retorik, præsentationsteknik og personlig gennemslagskraft.

Den anerkendende metode styrker jeres selvtillid, gennemslagskraft og lyst til at kommunikere jeres budskaber, i tæt kontakt med jeres publikum.

Under træningen modtager alle kontinuerligt sparring og feedback fra mig og kolleger guidet af et feedback-skema. Skemaet sikrer, at feedback’en tager udgangspunkt i den enkeltes styrker og unikke fordele som opbygger tillid og troværdighed. Skemaet sikrer, at feedback’en kommer hele vejen rundt om træningens læringspointer.

Det er min erfaring, at den anerkendende tilgang i workshoppen styrker sammenholdet blandt deltagerne, og giver deltagerne et sprog og en metode til at støtte hinandens udvikling og læring igennem træningen – og efter.

SKRÆDDERSYET KOMMUNIKATIONS-TRÆNING

Jeg guider jer igennem de øvelser og værktøjer, der styrker jeres samlede kommunikation, udtryk og opbyggelsen af tillid og troværdighed. Jeg trækker på en vekselvirkning imellem undervisning og rådgivning, coaching og sparring samt træning, feedback og øvelser.

Al træning tager udgangspunkt i de kontekster I skal kommunikere i, de budskaber I skal have ud og leve og de målgrupper I skal møde.

 

MOTIVATION & FORANDRINGER

ARTIKULATIONs kurser, træning og coaching har base i retorik, præsentationsteknik, personlig gennemslagskraft og strategisk kommunikation. Når jeg skræddersyr forløb trækker jeg derfor også på teori og metoder indenfor organisationsudvikling, ledelse, forandringsledelse,  motivation, pædagogik, mentaltræning, anerkendende udforskning, kropssprog, stemmetræning og psykologi.

 

VIDENSKALIGT FUNDERET

Mine kurser og mine rådgivningsforløb har sit fundament i videnskabelig kommunikationteori og psykologisk teori.

AKTIV TRÆNING I PRAKSIS

ARTIKULATIONs seminarer er aktive fra første minut. I bliver ikke bedre kommunikatører ved kun at høre andre tale om det. Derfor bliver I kontinuerligt guidet igennem øvelser. Hver gang I er blevet præsenteret for metode og et værktøj, ledes I igennem en øvelse i at omsætte det til jeres budskab og publikum.

icon-headphones

Kom på heldagskurset BLIV HØRT

icon-ticket

ARTIKULATIONS skræddersyede kurser

icon-megaphone

Inspirerende foredrag med Annette Bjerre Ryhede

icon-message

Find 1:1 sessioner her