OM ARTIKULATION

 

ARTIKULATION udklækker troværdige talere

Talere, der taler med integritet, passion og empati. Som formår at motivere, inspirere, hjælpe og lede mennesker med deres ord.

Det gør jeg ved at få dit budskab, din rolle, dit formål og din unikke gennemslagskraft til at være i balance.

Jeg nøjes ikke med at rådgive og klæde dig på. Jeg guider dig igennem den træning, den coaching og de skræddersyede programmer og webinarer, som får lige præcis dig og dit team til at tale troværdigt og ramme plet hos jeres publikum.

Jeg arbejder derfor i et spændingsfelt imellem klassiske retorik og akademisk baseret strategisk kommunikation, præsentationsteknik, psykologi og personlig gennemslagskraft. Jeg hjælper jer med at styrke samarbejdet, håndtere konflikter og møde medierne troværdigt.

Du kan derfor trygt lægge dit budskab i mine hænder.

– Annette Bjerre Andersen Ryhede – ejer af ARTIKULATION

Jeg åbnede ARTIKULATION i 2006 og har siden undervist, rådgivet, trænet og coachet flere end 4500 ledere, meningsdannere, forskere, vidensmedarbejdere, entreprenører, konsulenter, politikere og studerende til at blive stærke mundtlige kommunikatører.

Jeg arbejder med mennesker og organisationer, der brænder for deres sag, bl.a. FLSmidth, Coloplast, Grundfos, Københavns Kommune, KL, DSB, HK, Ventilen, Danner, Oxford Research, Great Place to Work.

Se alle ARTIKULATIONs kunder her

Jeg har holdt over 100 foredrag om mundtlig kommunikation – der skaber resultater – i virksomheder og fagforeninger, på seminarer og i netværk, bl.a. KLs Kommunikationsdøgn, Årets Projektdag hos Lederne, Region Hovedstadens Masterclass i professionel kommunikation, Topledere på Vej, CA, F5, Dansk Projektledelse, Bigum og Co’s Formidlerdag, Netværk Danmark og Great Place to Work’s ’Verdens Bedste Netværk’.

Jeg er  cand. comm. og bachelor i psykologi fra Roskilde Universitet og i dag ekstern lektor samme sted, samt gæsteforelæser på CBS, DMJX & ITU. 

Jeg har tidligere været  formand for Unge Kommunikatører i Dansk Kommunikationsforening, ansvarlig for 200 frivillige i Frank Jensens valgkampagne i 2008 og pressemedarbejder i Dansk Psykolog Forening og Miljøstyrelsen.  Læs mere på Linked-in. 

Jeg tager løbende på kurser og seminarer i både Danmark og udlandet for at få den nyeste viden og følge internationale trends i mundtlig kommunikation, retorik og personlig gennemslagskraft.

Jeg coacher, underviser og holder foredrag på både dansk og engelsk.

TAL TROVÆRDIGT – og få succes med din kommunikation

Jeg er forfatter til bogen TAL TROVÆRDIGT, der udkom den 1. marts 2018 på Akademisk Forlag.

”Annette er en super coach, der stiller de rigtige spørgsmål, der giver anledning til refleksion og hun giver en god konstruktiv feedback. Forløbet har skærpet min bevidsthed og givet mig de værktøjer, jeg havde brug for.”

Elena Andrade
Konsulent hos Great Place to Work

”I experienced Anettes advice as a strong consultant in a training setting where she with targetted instructions prepared our individual performances – and made great presenters out of us all. She has the calm authority you need to lean back and learn, – truly valuable insights”

Kira Hald
Senior Communications Consultant at Nordea

TROVÆRDIG KOMMUNIKATION MED PASSION & GNIST

 

Jeg bygger dig op

ARTIKULATIONS kurser, seminarer, træning og coaching bygger på den anerkendende metode, hvor jeg sættes fokus på både  styrker og udviklingsområder inden for mundtlig kommunikation, retorik, præsentationsteknik og personlig gennemslagskraft.

Den anerkendende metode styrker jeres selvtillid, gennemslagskraft og lyst til at kommunikere jeres budskaber, i tæt kontakt med jeres publikum.

Under træningen modtager alle kontinuerligt sparring og feedback fra mig og kolleger guidet af et feedback-skema. Skemaet sikrer, at feedback’en tager udgangspunkt i den enkeltes styrker og unikke fordele som opbygger tillid og troværdighed. Skemaet sikrer, at feedback’en kommer hele vejen rundt om træningens læringspointer.

Det er min erfaring, at den anerkendende tilgang i workshoppen styrker sammenholdet blandt deltagerne, og giver deltagerne et sprog og en metode til at støtte hinandens udvikling og læring igennem træningen – og efter.

Skræddersyet kommunikationstræning & rådgivning

Jeg guider jer igennem de øvelser og værktøjer, der styrker jeres samlede kommunikation, udtryk og opbyggelsen af tillid og troværdighed. Jeg trækker på en vekselvirkning imellem undervisning og rådgivning, coaching og sparring samt træning, feedback og øvelser.

Al træning tager udgangspunkt i de situationer I skal kommunikere i, de budskaber I skal have ud og leve og de målgrupper I skal møde.

Jeg udvikler cases, og I modtager forskellige værktøjs-papirer, der styrker jeres daglige kommunikation og forberedelse.

 

Jeg kommer med et hold

Jeg har en bred palette af samarbejdspartnere indenfor præsentationsteknik, pressehåndtering og psykologi. Sammen har vi de seneste år udviklet og tilbudt kurser i skræddersyet medietræning, konflikthåndtering, forandringsledelse og rådgivning om teambuilding og samarbejde.

 

Motivation & forandringer

ARTIKULATIONs kurser, træning og coaching har base i retorik, præsentationsteknik, personlig gennemslagskraft og strategisk kommunikation. Når jeg skræddersyr forløb trækker jeg derfor også på teori og metoder indenfor organisationsudvikling, ledelse, forandringsledelse,  motivation, pædagogik, mentaltræning, anerkendende udforskning, kropssprog, stemmetræning og psykologi.

 

Videnskabeligt funderet

Mine kurser og mine rådgivningsforløb har sit fundament i akademisk funderet kommunikationteori og psykologisk teori.

Aktiv kommunikationstræning

ARTIKULATIONs seminarer er aktive fra første minut. I bliver ikke bedre kommunikatører ved kun at høre andre tale om det. Derfor bliver I kontinuerligt guidet igennem øvelser. Hver gang I er blevet præsenteret for metode og et værktøj, ledes I igennem en øvelse i at omsætte det til jeres budskab og publikum.

”Sjældent har jeg deltaget i en workshop så sent på eftermiddagen og gået ud fra lokalet med mere energi, end jeg gik ind med! Annettes kombination af mindfull fokusering og praktiske øvelser til at opnå større klangbund for sine budskaber, både for sig selv og sine tilhørere, var en enestående oplevelse – Ubetinget den bedste workshop, jeg deltog i på årets KL kommunikationsdøgn”

Stefan-Lildal Schrøder
Ledelsesrådgiver, Køge Kommune