OM ARTIKULATION

 

Vi brænder for at hjælpe organisationer med at fjerne unødvendige barrierer, siloer og dårlig kommunikation og skabe en tryg, tillidsbaseret samarbejdende kultur. Hvor kommunikationen flyder imellem medarbejdere og ledere og skaber værdi fra første sætning.    


Alle vores fysiske kurser og foredrag tager derfor udgangspunkt i en grundig dialog med jer. Vi stiller spørgsmål til jeres mål, udfordringer og behov inden vi foreslår en specifik workshop. Vi trækker på hele vores paletter af forskellige programmer, ekspertise og erfaring, når vi sammensætter det forløb, der bringer jer hen imod den adfærd og kultur, der støtter jeres mål og formål.

 

DU MØDER:  

Robert Benjamin Andersen, (cand.psych.aut.,HD1) organisationspsykolog med særligt fokus på ledelse, trivsel, samarbejde, feedback og udvikling af præstationskultur på et grundlag af psykologisk tryghed, kompetenceudvikling og innovation.

Robert rådgiver indenfor organisationsforandringer, ledelse, kommunikation og rekruttering, hvor han bl.a. tilbyder personlighedstest, workshops, coaching og rådgivning.

Robert har arbejdet med udvikling og rådgivning i både kommunale, statslige og private virksomheder. Med langt over 10.000 timers 1:1 rådgivning er Robert en erfaren kommunikatør, rådgiver og coach.

Robert har hovedansvaret for vores fysiske workshops, coaching og rådgivning.
@: robert@artikulation.dk
T: 2092 0873

 

Annette Bjerre Ryhede, Annette er cand.comm. og bachelor i psykologi.
Hun åbnede ARTIKULATION i 2006 og har siden undervist, rådgivet, trænet og coachet flere end 4500 ledere og specialister i bl. a 5 C25 virksomheder samt start-ups, offentlige organisationer samt NGO’er indenfor kommunikation, præsentationsteknik, samarbejde, kultur og ledelse.

Du møder Annette i vores onlinekurser og som forfatter til bogen Tal Troværdigt – og få succes med din kommunikation.

”Sjældent har jeg deltaget i en workshop så sent på eftermiddagen og gået ud fra lokalet med mere energi, end jeg gik ind med! Kombination af mindfull fokusering og praktiske øvelser til at opnå større klangbund for sine budskaber, både for sig selv og sine tilhørere, var en enestående oplevelse – Ubetinget den bedste workshop, jeg deltog i på årets KL kommunikationsdøgn”

Stefan-Lildal Schrøder
Ledelsesrådgiver, Køge Kommune

ARTIKULATION