OM ARTIKULATION

 

 

Jeg brænder for at hjælpe organisationer med at fjerne unødvendige barrierer, siloer og dårlig kommunikation og skabe en tryg, tillidsbaseret samarbejdende kultur. Hvor kommunikationen flyder imellem medarbejdere og ledere og skaber værdi fra første sætning.  

Jeg åbnede ARTIKULATION i 2006 og har siden undervist, rådgivet, trænet og coachet flere end 4500 ledere, meningsdannere, forskere, vidensmedarbejdere, entreprenører, konsulenter, politikere og studerende til at blive stærke mundtlige kommunikatører.

Jeg er  cand. comm. og bachelor i psykologi fra Roskilde Universitet og i dag ekstern lektor samme sted, samt gæsteforelæser på CBS, DMJX & ITU. 

Jeg coacher, underviser og holder foredrag på både dansk og engelsk.

TAL TROVÆRDIGT – og få succes med din kommunikation

Jeg er forfatter til bogen TAL TROVÆRDIGT, der udkom den 1. marts 2018 på Akademisk Forlag.

”Annette er en super coach, der stiller de rigtige spørgsmål, der giver anledning til refleksion og hun giver en god konstruktiv feedback. Forløbet har skærpet min bevidsthed og givet mig de værktøjer, jeg havde brug for.”

Elena Andrade
Konsulent hos Great Place to Work

”I experienced Anettes advice as a strong consultant in a training setting where she with targetted instructions prepared our individual performances – and made great presenters out of us all. She has the calm authority you need to lean back and learn, – truly valuable insights”

Kira Hald
Senior Communications Consultant at Nordea

”Sjældent har jeg deltaget i en workshop så sent på eftermiddagen og gået ud fra lokalet med mere energi, end jeg gik ind med! Annettes kombination af mindfull fokusering og praktiske øvelser til at opnå større klangbund for sine budskaber, både for sig selv og sine tilhørere, var en enestående oplevelse – Ubetinget den bedste workshop, jeg deltog i på årets KL kommunikationsdøgn”

Stefan-Lildal Schrøder
Ledelsesrådgiver, Køge Kommune