TAL TROVÆRDIGT – og få succes med din kommunikation

”Hvis du vil have indflydelse, er din evne til at kommunikere afgørende – uanset om det er som projektmager, rådgiver, politiker, specialist eller leder. Det er ikke nok at have en sag. Uden evnen til at motivere, inspirere og servere klare fakta og argumenter er der ikke nogen, der kommer til at tage dit budskab til sig.

Når du for alvor vil excellere og brænde igennem, må du spille din egen melodi. Og hvis du vil lære dette, er det værd at læse denne bog.

Annette kan noget helt særligt. Hun kan få dig i kontakt med dit mål, så du tør at tage scenen, og så vejen derhen bliver både givende og underholdende. Her bliver du på kyndig og inspirerende vis guidet til at finde din autentiske stemme. Du bliver motiveret til at tage ordet – og gøre en forskel med dine ord.”

Fra forord ved:

Merete Wedell-Wedellsborg, 

Executive coach, ph.d. & forfatter til Battlemind

Bog: Tal Troværdigt
Klik her for at læse et uddrag af bogen Tal Troværdigt

TAL TROVÆRDIGT

– og få succes med din kommunikation

Hvordan finder du den passion i emnet, som får dig til at brænde igennem? Hvad skal du vide, for at du kan forme dine budskaber og oplæg til forskellige målgrupper?

Og hvordan former du klare og motiverende budskaber, oplæg og visuelle præsentationer, der tager dit publikum på rejse – hen imod dit mål? Denne bog viser dig hvordan.

Bogen er skrevet på baggrund af Annettes mere end 10 års erfaring med at rådgive, coache og træne projektledere og ledere fra bl.a. fem C20-virksomheder og offentlige organisationer og interesseorganisationer i strategisk mundtlig kommunikation med gennemslagskraft.

I bogen indføres du ikke bare grundigt i retorisk og strategisk kommunikationsfaglig teori. Du får den omsat til dit arbejde med et lede et projekt, hvor din kommunikation er din afgørende kapital.

Du får konkrete øvelser og tips, der guider dig til at forme og formidle forskellige budskaber, der får dit projekt ud over rampen.

Alt er garneret med medrivende historier og cases fra bl.a. Carlsberg, Apple og TED Talks, samt et indblik i Annettes cases og erfaringer lige fra Speakers Corner i London til undervisningslokaler i offentlige og private organisationer med mennesker, der brænder for en sag.

Nysgerrig? Læs uddrag af “Tal Troværdigt” lige her.

icon-headphones

Kom på heldagskurset BLIV HØRT

icon-ticket

Læs mere om skræddersyede kurser med Annette

icon-megaphone

Se hele Annettes Talk fra bogreceptionen og book foredraget Tal Troværdigt her

icon-message

Find 1:1 sessioner her