”Kender du ikke en bog om kommunikation og formidling til interessenter i projekter, som er letlæselig, let genkendelig og som samtidig er teoretisk funderet?” Det bliver jeg ofte spurgt om. Og jo!

Nu gør jeg!

For denne bog om det at kunne kommunikere på en autentisk og overbevisende måde, er faktisk både letlæselig og samtidig fokuseret på konkrete værktøjer og modeller, til at arbejde med sin kommunikation.

Og så bygger den på en lang række cases og interviews med projektledere i både offentlige og private organisationer. Og Annette har noget at have sine pointer i.”

 

 

”Bogen mindede mig i høj grad om, hvor vanskeligt det er holde et godt oplæg. Hvor sjældent jeg lytter til en præsentation og føler mig revet med. (…)

Mange af os har vist glemt, hvad det koster
at kommunikere middelmådigt eller dårligt: Lytterne har svært ved at have tillid til dig.
Omvendt kan du opnå ret meget hvis kommunikationen er god: De tror på dig og løber med dig i din retning. (…)


Bogen gennemgår systematisk, hvad det kræver at kommunikere rigtig godt. Vi starter med passionen. Hvilket jo gør hele forskellen (…) 

Hans Grønnebæk

Anmeldelse i //PROJEKTLEDELSE #3/2018

Dansk Projektledelse

 

 

”
En god og velforberedt mundtlig præsentation kan gøre en vigtig forskel i mange sammenhænge. Om kunsten at levere en autentisk og overbevisende kommunikation i professionelle sammenhænge for alle, der har den opgave i arbejdslivet
Det er projektlederrollen, der er brugt som eksempel gennem bogen, men den retter sig til en bredere gruppe fra leder over ekspert til den medarbejder, der skal præsentere faglige resultater for en bredere kreds.

Emnerne er kend dit publikum, kropssprogets betydning, nødvendigheden af passion for stoffet, fremhæv de væsentlige pointer, fortælletekniske greb og metoder til at håndtere nervøsiteten
Forfatteren er kommunikationsuddannet, har derudover en bachelor i psykologi og mange års erfaring med coaching og undervisning i præsentationsteknik. Hun er velskrivende og meget konkret i sine beskrivelser af de virkningsfulde metoder.

Hun pointerer desuden erfaringen, øvelsen og den vedholdende træning som helt essentielt. Kommunikationsteorien væves fint ind i praksis. Bogen kan anvendes bredt”

Fra lektørudtalelse v. Jytte Bræmer,

Bibliotekschef Fredericia Bibliotek

”Jeg kan godt rigtig godt lide, at bogen Tal Troværdigt er kort og præcis. Der er ingen irriterende fyld eller ’fluffyness’. Jeg får klar besked om hvad jeg skal gøre, når jeg vil kommunikere troværdigt.  Jeg blev personligt meget optaget af kapitlet ‘PASSION’, hvor jeg blev bedt om at tage stilling til, hvem jeg vil være som leder. Jeg kan både bruge bogen som opslagsværk, guide og som en brugsanvisning som jeg vender tilbage til, hver gang jeg har behovet. Som ingeniør – I love it!”

Jens Otto Møller

Sustainability & HSE konsulent 

”Når jeg holder kurser i grafisk facilitering, anbefaler jeg også mine deltagere at læse Annettes bog. Så er de klædt allerbedst på til at kunne præsentere deres pointer på en god måde.” 

Michael Eriksen

Visuel Retning

 

 

”Vellykket! Jeg kan godt lide, at den både er personlig, faglig og konkret – det er jo ren ethos, logos og pathos synergi.”

Kasper Jølberg

Lead Consultant

Rambøll 

 

 

”Jeg startede med at læse kapitlet ‘PRÆSTATIONSANGST’, og med det samme følte jeg mig forstået. Ligesom så mange andre vil jeg gerne levere et højt niveau af værdi til mit publikum, men jeg oplever, at præstationsangsten spænder ben for min evne til at være ekstra skarp og have overskud. I kapitlet fik jeg klar besked om, hvad det er, der sker i mit system, og hvad jeg kan gøre ved det. Værktøjerne og øvelserne igennem hele bogen har gjort mig markant bedre til at stå foran et publikum og præsentere.”

Kasper Frederikke Preskou

Kunstformidler

SMK – Statens Museum for Kunst

ARTIKULATION