VELKOMMEN TIL ARTIKULATIONS ONLINE KOMMUNIKATIONS KURSER, DER FÅR DIG TIL AT TAGE ORDET MED SUCCES!

 

Tag ordet med gennemslagskraft

Slip af med nervøsiteten og elsk at tage ordet med ARTIKULATIONs online kommunikationskurser.

Lær hvordan du forbereder dig effektivt til eksamen og jobsamtalen, sparker døren ind og hiver topkarakteren hjem.

Stå klar med en medrivende festtale, du glæder dig til at holde, og som hovedpersonen vil elske dig for.

Annette Bjerre Ryhede – ARTIKULATIONs online kommunikationskurser

Audiofiler

TAL MED PASSION

Din passion giver dig gnist og mod, når du taler. Den gør din stemme og kropssprog mere levende og hjælper din kontakt til dit publikum. Lyt til filen hvor du bliver knyttet til din passion, så du kan bruge den til at brænde bedre igennem.

Pris: 25 DKK Inkl. moms
GROUNDINGØVELSE

Jo mere du er grounded når du taler ved møder og præsenterer, jo bedre bevarer du roen, overblikket og kontakten til dit publikum. En god grounding hjælper dig til at tale i et passende tempo, med bedre stemmestyrke og holde bedre pauser, når du taler.

Pris: 25 DKK Inkl. moms

Alle ARTIKULATIONs onlinekurser

FÅ DEN KARAKTER, DU HAR FORTJENT

Lær af dem, der altid får topkarakter og bliv klar til at give dit livs eksamenspræstation. Lær de metoder, du skal bruge for at kunne dit stof udenad og få det klart frem ved eksamensbordet.

Pris:  299 DKK Inkl. moms

Få jobbet!

Få metoderne til at finde og sælge dine spidskompetencer, så du får ansættelseskontrakten inden for rækkevidde. Lær hvordan du kommunikerer, hvad du kan, med overbevisning og gennemslagskraft og får hele verden til at ville ansætte dig.

Pris:  399 DKK Inkl. moms

TAL TIL FESTEN

Lær hvordan du former og holder dit livs tale. Stå klar med den tale, du glæder dig til at holde, og som hovedpersonen vil huske flere år efter. Talen, der hylder og styrker jeres bånd.

Pris:  499 DKK Inkl. moms

FRA NERVØSITET TIL GENNEMSLAGSKRAFT

Bliv fri af nervøsiteten og gør det, du vil. Lær hvordan du finder roen og holder dig mentalt skarp op til og under en top-præstation. Lær hvordan du omsætter energien i nervøsiteten til gennemslagskraft.

Pris:  499 DKK Inkl. moms

Få både Annettes bog TAL TROVÆRDIGT med posten + onlinekursus

Bog TAL TROVÆRDIGT + onlinekursus FRA NERVØSITET TIL GENNEMSLAGSKRAFT

Lær hvordan du dæmper og bliver fri af nervøsiteten. Lær hvordan du taler og optræder med autentisk og troværdig gennemslagskraft foran dit publikum. 

Pris:  625 DKK Inkl. moms

Bog TAL TROVÆRDIGT + onlinekursus FÅ DEN KARAKTER, DU HAR FORTJENT

Lær af dem, der altid får topkarakter og bliv klar til at give dit livs eksamenspræstation. Lær hvordan du taler og optræder med autentisk og troværdig gennemslagskraft foran dit publikum. 

Pris:  445 DKK Inkl. moms

Bog TAL TROVÆRDIGT + onlinekursus FÅ JOBBET

Få metoderne til at finde og sælge dine spidskompetencer, så du får ansættelseskontrakten inden for rækkevidde. Lær hvordan du taler og optræder med autentisk og troværdig gennemslagskraft foran dit publikum. 

Pris:  505 DKK Inkl. moms

Bog TAL TROVÆRDIGT + onlinekursus TAL TIL FESTEN

Lær hvordan du former og holder dit livs tale. Lær hvordan du tager ordet autentisk og troværdigt og opnår gennemslagskraft som taler.

Pris:  625 DKK Inkl. moms
icon-bullseye

FORESPØRGSEL & BOOKING

Ring til Annette og hør mere om, hvordan I får det foredrag, der passer lige præcis til jeres næste event, på tlf: 20335135 og mail annette@artikulation.dk