• Efterlyser dine medarbejdere direkte og klar kommunikation?
  • Trænger dine informationer og budskaber ikke ind?
  • Vil du have værktøjerne til at holde oplæg, præsentationer og briefinger der virker?
  • Vil du kunne omdanne konflikter til konstruktive samtaler?
  • Vil du blive bedre til at skabe resultater og bruge dine ord til at lede dine medarbejdere?

Så tilbyder ARTIKULATION 1:1 forløb i lederkommunikation, der får dig til at tage ordet med succes.

”Jeg bruger Annette som sparringspartner på min kommunikation som leder. Det er afgørende, at jeg med min kommunikation giver overblik og sætter retning. Det hjælper Annette mig til. Men hun hjælper mig også til at finde ud af, hvor jeg selv er henne i de budskaber, jeg skal kommunikere, så jeg er troværdig. Sparringerne hjælper mig til, at jeg føler mig rolig og tydelig, når jeg kommunikerer. Det er guld værd for mit lederskab.”

Stine Tolstrup Christensen
Kontorchef,
Justitsministeriet

”Annette har været min kommunikationscoach igennem et år: Mine medarbejdere scorer mig nu højt på min kommunikation, og det viser sig i deres trivsel og performance. Jeg kan klart anbefale Annette som din rådgiver. Hun skaber et trygt rum, hvor jeg får reflekteret, analyseret og finder nye veje. Hun giver mig den viden, de kommunikationsværktøjer og den træning der gør, at jeg er i stand til at gå ud og levere.”

Edvard Aas
Head of Safekeeping & Settlement Systems DK & SE,
Capital Markets IT, Nordea

DIN KOMMUNIKATION SOM LEDER BETYDER ALT

 
Dine medarbejdere er som et spejl. Når du kommunikerer din organisations budskaber, afkoder dine medarbejdere dit forhold til budskabet og kopierer det. Det gælder både, når du rejser dig op ved møder, og når du fører samtaler med dine medarbejdere.
Kommunikerer du ikke budskaberne med ejerskab og gennemslagskraft, tager dine medarbejdere ikke budskaberne til sig.

Jeg hjælper dig med at få ejerskab over dine budskaber, så du kommunikerer dem med passion, troværdighed og glæde. Du opnår gennemslagskraft og får budskaberne sikkert ud.

Igennem vores samarbejde om din lederkommunikation får du en dybere forståelse for de situationer du agerer i og de målgrupper du henvender sig til. Du får en større forståelse for de dynamikker der er tilstede og som influerer din og deres kommunikation. Du bliver bedre til at lytte og tilpasse din kommunikation til forskellige situationer og forskellige målgrupper.

Jeg hjælper dig med at få ejerskab over dine budskaber, så du kommunikerer dem med passion, troværdighed og glæde.
– Annette Bjerre Ryhede

STYRK DIN KOMMUNIKATION 360 GRADER

 
I vores sessioner arbejder vi med dine mål, udfordringer og kommunikation som leder. Jeg skaber et rum, hvor du kan reflektere over situationerne, analysere dem og finde de måder at kommunikere på, der støtter jeres fokus på kerneopgaven, din ledelsesopgave og din integritet som leder.
Du lærer at præsentere dine budskaber over for et større publikum og indgå i forskellige samtaler med dine medarbejdere.

Ud fra dine behov og mål sammensætter jeg det forløb, der styrker dit fundament og værktøjskasse inden for lederkommunikation med fokus på:

Jeg optager dig på video, så du får en klar oplevelse af, hvor dine styrker er som kommunikatør, og hvor dine udviklingsmuligheder ligger.

icon-scissor

SKRÆDDERSYET FORLØB I LEDERKOMMUNIKATION

 
I hver session får du den sparring, rådgivning, træning og de værktøjer der tager dig til næste niveau.

Efter hver session samler jeg den rådgivning og de værktøjer, du har fået, i din egen personlige kommunikationsmanual.

Når du begynder at tage værktøjerne i brug vil du hurtigt se mærkbare resultater.

Ved forløb på op til 10 sessioner er ARTIKULATIONs e-guide Tag ordet med succes – og flyt dit publikum’ med i prisen.

icon-wallet

BOOK SESSION

 
Ring eller skriv til Annette og hør, hvordan du opnår succes med din kommunikation 360 grader på tlf. 20335135 og mail annette@artikulation.dk
 
Sessionerne foregår som udgangspunkt hos ARTIKULATION i København. Jeg kan også komme ud til jer, eller vi kan mødes virtuelt via f.eks. Skype.
Læs mere om processen og se priser her
Læs mere om Annette her og se de andre organisationer, hun arbejder med herOm Annette