SUCCESFULD MUNDTLIG KOMMUNIKATION BYGGER RELATIONER & SKABER OPBAKNING TIL STRATEGIEN

 

Intet eksisterer, hvis det ikke kommunikeres. Når der skal skabes forandringer i organisationen, er det ikke nok at skrive en mail. Det skal kommunikeres mundtligt. Fra menneske til menneske. I skal være klædt på til at holde stormøder, briefinger og kunne gå ind i konfliktfyldte møder og håndtere dem roligt, respektfuldt og anerkendende.

Få de rigtige værktøjer til at føre budskaberne succesfuldt ud i præsentationer, ved møder og i samtaler med skræddersyede kurser, workshops og udviklingsforløb.

ARTIKULATION tilbyder skræddersyede kommunikationskurser i:

 
I ARTIKULATION guides I gennem vores  7 P’er til strategisk mundtlig kommunikation med gennemslagskraft (særskilt side). Ved at forstå og arbejde indgående med jeres passion, publikum, pointer, præsentation, præstationsangst, power og praksis bliver I til medrivende og troværdige kommunikatører, der tager ordet med gnist. Læs mere her om, hvordan I bliver klædt på til at tage ordet med succes. 
Konflikter er en del af hverdagen i moderne organisationer. Lær konflikterne at kende, og lær hvordan I analyserer dem, navigerer i dem og kommunikerer jer til ro og samling. Få træningen der sikrer, at I kan stå midt i orkanens øje og samtidig se løsninger, kompromisser og muligheder. Læs mere om ARTIKULATIONs workshops i konflikthåndtering her
Løs problemer og find de bedste løsninger. Lær hvordan I bruger dialogiske værktøjer til at styrke jeres problemløsning og til at nå jeres mål: Læs mere om, samarbejdskommunikation.
Forandringer og strategier skal kommunikeres med troværdighed og integritet. Jeres oplæg skal være levende. Medarbejderne skal kunne følge argumentationen og visionen skal gøres klar, konkret og appellerende. Lær hvordan I gør jeres kommunikation spændende, medrivende og værdigivende.  Læs mere om ARTIKULATIONs workshops i ledelseskommunikation her.
Bliv klar til at brænde igennem på tv-skærmen. Få budskabet skåret til og lær hvordan I får jeres pointer igennem i et interview og i debatter. Lær hvordan I overkommer nervøsitet og uro, holder hovedet fuldstændig koldt og opnår gennemslagskraft på skærmen, med medietræning.
Lær hvordan du bruger din personlighed og dine styrker til at brænde igennem. Lær hvordan du udtrykker sikkerhed og får din stemme og dit kropssprog til at støtte dit budskab, så du kan overbevise, motivere og vinde publikum. Læs mere om ARTIKULATIONs workshop i personlig gennemslagskraft her.

FÅ KOMPETENCERNE DER FÅR JERES BUDSKABER UD OVER RAMPEN

 
I bliver bygget op til at møde de Kommunikations-udfordringer I står overfor med skræddersyede værktøjer og den skræddersyede træning og feedback, der gør jer klar til at nå jeres mål.

ARTIKULATIONs speciale er skræddersyede kurser i mundtlig kommunikation, præsentationsteknik og personlig gennemslagskraft.

Her arbejder vi arbejder med lige præcis de områder, hvor I har brug for at blive styrket, bl.a. inden for konflikthåndtering, mødeledelse, undervisningsteknik, medietræning, samarbejde og trivsel, samtaleteknik, facilitering, forandringskommunikation, ledelseskommunikation, medieoptræden, dialogisk kommunikation og anerkendende kommunikation.

Vi udvikler programmer inden for de specifikke områder – og på tværs af områderne, så I får det miks, der løfter jeres kommunikation overfor jeres interessenter.

“ARTIKULATION skræddersyede et udviklingforløb til os og vores sælgere. Vi fik styrket vores budskaber og evne til at lytte, gå i dialog og spore os ind på vores kunders behov. Annette var eminent til lynhurtigt at gøre vores teknikere trygge og få dem til at åbne og udvikle sig. Vi havde i år den bedste messe nogensinde! Vi kan varmt anbefale at bruge Annette som jeres kommunikationstræner. 

Christian Gulløv
Direktør 
Electro Energy

“Det er det mest brugbare kommunikationskursus, vi har haft i vores team, fordi det var skarpt udviklet til lige præcis vores behov. ARTIKULATION formåede at spore sig direkte ind på, hvad vi havde brug for og gav os værktøjerne. Mine medarbejdere er allerede godt i gang med at bruge dem.”

Rikke Lee Hvarre
Recruitment & Manning Manager
People Support, Maersk Drilling

“Annette bygger mennesker op til at kommunikere med succes. Derfor bruger vi Annette, når vi laver medietræning for vores politiske udvalg, og for forskere på Tandlægeskolerne.
Annette har især på felterne retorik, stemmeføring og kropssprog værdifuld viden, som hun bruger til at gøre de enkelte deltagere bedre. Hun sætter fokus på deres styrker, og arbejder intensivt med den enkelte. Vi oplever, at deres samlede kommunikation bliver markant bedre fra runde til runde. Vi er meget glade for samarbejdet.”

Claus Jørgensen
Kommunikationschef
Tandlægeforeningen

ARTIKULATION HAR ET HOLD AF EKSPERTER TIL SKRÆDDERSYEDE KOMMUNIKATIONSKURSER

 
Annette inddrager professionelle kommunikatører med mundtlig kommunikation som deres speciale samt eksperter inden for andre fagligheder, så I får det højeste udbytte. Annette samarbejder derfor med psykologer, journalister, arbejdsmiljøeksperter m.fl. til hendes skræddersyede kommunikationskurser.

SÅDAN UDVIKLER VI SKRÆDDERSYEDE KOMMUNIKATIONSKURSER

 
ARTIKULATION udfører en grundig analyse af jeres behov, udfordringer og mål og skræddersyr det udviklingsprogram der matcher. Analysen sker på baggrund af interview med nøglepersoner, spørgeskema til de udvalgte medarbejdere samt research og analyse af jeres optræden i pressen og andre medier.

ARTIKULATION udvikler skræddersyet materiale med fokus på aktiv træning af relevante cases, samt udvikling af værktøjer, der gør at forberedelsen og gennemførelsen af jeres fremtidige kommunikation; præsentationer, taler, briefinger og medieoptrædener forløber effektivit og succesfuldt.

KONTAKT ARTIKULATION

 
Ring eller skriv til ejer af ARTIKULATION Annette Bjerre Ryhede og hør mere om, hvordan vi sammensætter et skræddersyet kursus og udviklingsforløb, der gør jer til effektive kommunikatører.

Ring nu på 20335135 og skriv til annette@artikulation.dk

Læs mere om Annette her og se de kunder ARTIKULATION arbejder med herOm ARTIKULATION