ARTIKULATION tilbyder Færdigpakkede kommunikationskurser samt skræddersyede kommunikationskurser i:

 
I guides igennem de 7 P’er til strategisk mundtlig kommunikation med gennemslagskraft, der gør jer til  medrivende og troværdige kommunikatører, der tager ordet med gnist og gennemslagskraft. Læs mere her om, hvordan I bliver klædt på til at tage ordet med succes. 
Verden er ikke den samme i morgen, som den var i går. Den kliché har du hørt før. Derfor skal du kommunikere hvad det betyder for jer, hvor I skal hen, hvorfor og hvordan. Med empati og autoritet. Med ord og præsentationer der tager dit publikum med ind i den nye virkelighed. Over udfordringer. Som helte i historien.

Læs mere om hvordan du kommunikerer forandringer med succes her

Konflikter er en del af hverdagen i moderne organisationer. Lær hvordan I analyserer og navigerer i konflikter og bruger dem til udvikling, læring og en ny vej fremad. Træningen sikrer, at I kan stå midt i orkanens øje og kommunikere roligt og konstruktivt. Læs mere om ARTIKULATIONs workshops i konflikthåndtering her
Den måde vi taler sammen på kan styrke vores samarbejde og den kan forhindre det. Lær hvordan I bruger bl.a. dialogiske værktøjer til at styrke jeres samarbejde, problemløsning og trivsel: Læs mere om kurser i samarbejdskommunikation.
Hvad er visionen? Jeres mål? Strategi? Lær hvordan I opbygger tillid og får medarbejderne med. Lær hvordan I kommunikerer svære beslutninger og smertefulde udmeldinger. Med empati og autoritet.  Læs mere om ARTIKULATIONs kurser i lederkommunikation her.
 
 

SUCCESFULD MUNDTLIG KOMMUNIKATION BYGGER RELATIONER & SKABER OPBAKNING TIL STRATEGIEN

 

Intet eksisterer, hvis det ikke kommunikeres. Når der skal skabes forandringer i organisationen, er det ikke nok at skrive en mail. Det skal kommunikeres mundtligt. Fra menneske til menneske. I skal være klædt på til at holde stormøder, briefinger og kunne gå ind i konfliktfyldte møder og håndtere dem roligt, respektfuldt og anerkendende.

Få de rigtige værktøjer til at føre budskaberne succesfuldt ud i præsentationer, ved møder og i samtaler med skræddersyede kurser, workshops og udviklingsforløb.

“ARTIKULATION skræddersyede et udviklingforløb til os og vores sælgere. Vi fik styrket vores budskaber og evne til at lytte, gå i dialog og spore os ind på vores kunders behov. Annette var eminent til lynhurtigt at gøre vores teknikere trygge og få dem til at åbne og udvikle sig. Vi havde i år den bedste messe nogensinde! Vi kan varmt anbefale at bruge Annette som jeres kommunikationstræner. 

Christian Gulløv
Direktør 
Electro Energy

“Det er det mest brugbare kommunikationskursus, vi har haft i vores team, fordi det var skarpt udviklet til lige præcis vores behov. ARTIKULATION formåede at spore sig direkte ind på, hvad vi havde brug for og gav os værktøjerne. Mine medarbejdere er allerede godt i gang med at bruge dem.”

Rikke Lee Hvarre
Recruitment & Manning Manager
People Support, Maersk Drilling

“Annette bygger mennesker op til at kommunikere med succes. Derfor bruger vi Annette, når vi laver medietræning for vores politiske udvalg, og for forskere på Tandlægeskolerne.
Annette har især på felterne retorik, stemmeføring og kropssprog værdifuld viden, som hun bruger til at gøre de enkelte deltagere bedre. Hun sætter fokus på deres styrker, og arbejder intensivt med den enkelte. Vi oplever, at deres samlede kommunikation bliver markant bedre fra runde til runde. Vi er meget glade for samarbejdet.”

Claus Jørgensen
Kommunikationschef
Tandlægeforeningen