Find det, du har på hjerte og tal med gennemslagskraft

Jeg ved, du har noget vigtigt at sige …

 …til din familie og venner. Til din næste arbejdsgiver. Til din lærer. Og jeg ved, at du også kan bryde igennem nervøsiteten og tale med gennemslagskraft!

Der er noget inde i dig, der vil ud, med dine ord. Det er din måde at se tingene på. Din måde at have oplevet noget på. Når du deler din oplevelse med andre, bliver den fælles. Så kan andre spejle sig i det, du siger, og opleve det, du beskriver, sammen med dig.

TAL MED GENNEMSLAGSKRAFT

Det eneste, det kræver er, at du mærker efter, og tager dig tiden til at reflektere over, hvad der brygger i dig. Fx når du om lidt sætter dig i din ynglings-lænestol, med en dejlig kop. Træk vejret helt ned i maven og stil dig selv spørgsmålene:

  • Til festtalen: Hvad vil jeg fortryde, at jeg aldrig får fortalt de mennesker, at jeg er taknemmelig for?
  • Til din næste arbejdsgiver: Hvad er det, jeg brænder for at hjælpe hende eller ham med?
  • Til din lærer: Hvad er det, jeg ser i det stof, jeg har tygget igennem?

Jeg håber, du vil dele dine ord, med dine omgivelser. Fortæl hvad du er taknemmelig for. Fortæl hvad du brænder for. Fortæl hvad du ser.

Jeg har endnu ikke mødt et menneske, der ikke havde noget på hjerte, som det ikke var en gave, for mig, at høre. Måske du bare skal have hjælp til at finde det frem? Og formidle det?

I mine 4 onlinekurser guider jeg dig til at finde og forme det, du vil sige. Der er 50 % rabat på alle onlinekurser frem til den 1. august. Her guider dig til at finde din selvtillid og din lyst til at tage ordet.

JEG GUIDER DIG

Der er et kursus til hver lejlighed: Festtalen, jobsamtalen og eksamen. Og et til at omsætte Nervøsitet til Gennemslagskraft.
Hvert kursus består af videoer med mig, hvor jeg giver dig de værktøjer, der får dig til at kommunikere dine ord med gennemslagskraft. I kursusmanualen skriver du dine svar og får formet det, du vil sige.

KURSET ER DIT TIL EVIGT EJE

Med i kurset er 4 lydfiler med vejrtrækningsøvelser og visualiseringer, der guider dig til at finde roen, blive fokuseret og klar til at kommunikere dine tale med gennemslagskraft.

Når du har købt et kursus har du det til evig eje. Du kan tage kurset hver gang du skal forberede en ny tale, en ny jobsamtale, en ny eksamen, og vil omsætte nervøsitet til gennemslagskraft igen.

Med sommertilbuddet får du kurserne med 50 % rabat. Tilbuddet gælder til den 1. august
Indtast blot kuponkode: ‘ sommertilbud 17 ‘. Få tilbuddet her:

Tal til festen: kun 300,-

Få jobbet til: kun 200,-

Få den karakter, du har fortjent: kun 150,-

Fra nervøsitet til gennemslagskraft: kun 300,-

Jeg glæder mig til at give dig værktøjerne til at tale med gennemslagskraft!

Del dine ord – Rigtig god sommer!

Kh Annette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ARTIKULATION