Få dit drømmejob nu!

Foredraget der får dig i første række til dit drømmejob! Vær med live i Kbh. eller se med via livestream fra Aalborg, Århus eller New York!

Ved du hvad dit drømmejob er?

Har du det i kikkerten?

Ved du hvad du skal sælge dig selv på, så de ansætter dig?

Kan du få ordene selvsikkert ud over læberne?

Som danskere er det nogen gange uvant for os, at sige:

”Nu skal du høre, hvad jeg kan hjælpe jer med! Jeg er skide god til det og det, og det kan jeg forstå I har brug for, fordi I har den og den og den udfordring. Jeg har skabt x resultater for dem og dem, og vil glæde mig til at gøre det samme for jer!”

Der er ikke er andre der gør arbejdet med at sælge dig og dine kompetencer – det skal du selv gøre.

Det er ikke svært når du først får det lært. Det handler blot om at tage det første skridt. Kom og lær hvordan du gør, når Anne Marie Valentin og jeg holder foredrag den 25. februar!

Du bliver inspireret og hjulpet til at finde ud af hvad der er din rette hylde i det rigtige job. Det job du bare ikke kan vente med at starte på!

Find ud af hvad du skal slå på til jobsamtalen så jobbet bliver dit, og hvordan du får dit budskab troværdigt, klart og sikkert ud. Til jobsamtalen, kaffemødet og receptionen.

 

Foredraget bliver en fest, der giver dig skubbet til at gå efter dit drømmejob og få det landet! Og det koster kun 150 kr. inklusiv skøn kaffe fra The Coffe Factory og snacks!

 

Vi ses den 25. Februar kl. 17:30-20:00 her hos ARTIKULATION, Gothersgade 11., Kbh. K

Tilmeld dig nu på info@artikulation.dk

Læs mere om foredraget ‘Sådan får du dit drømmejob’

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *