Uden træning hænger tipsene ikke fast

Vil du hurtigt blive bedre? Så skal du ’tricke’ dig selv.

Når jeg holder workshops og coacher, beder jeg altid mit publikum om at reflektere over, hvad de synes er god præsentationsteknik. Hvad der virker på dem.

Hvorfor?

Fordi de allerede selv har en rigtig god idé om, hvad det egentlig er, der brænder igennem!

spørger jeg dem, om de selv gør disse ting? Her bliver det tydeligt, at der ofte er en kløft mellem, hvad de gerne ville gøre, og hvad de gør i dag.

Broen imellem de to ting er træning og øvelse. Vi slipper ikke udenom at øve os! Det ved alle, der har en drøm om at blive professionel musiker eller balletdanser. Jeg ved det selv fra min tid som dressurrytter. Vi trænede i timevis. Dag efter dag. År efter år. For at blive rigtig dygtige.

I mundtlig kommunikation gælder samme regel.

Men ved du hvad? Når du først begynder, så går det hurtigt! Læringskurven går stejlt opad, og pludselig vil du opleve at have flere kommunikationsredskaber på hånden, som gavner dig i møder og præsentationer.

 

Hør hvordan du kommer i gang med at øve dig og får hurtige resultater – i videoen her:

 

 

Vil du trænes og guides af en professionel speakercoach, der kan se dine unikke styrker og befrier dig for dine uvaner? Så kom med på heldagskurset: ”Bliv den taler, du drømmer om at være” den 30. marts.

Kærlig hilsen,

Annette Bjerre Ryhede

1 comment on “Uden træning hænger tipsene ikke fast

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ARTIKULATION