Fra nervøsitet til gennemslagskraft

Jeg har holdt kurser, foredrag og coachet i præsentationsteknik, retorik og personlig gennemslagskraft i 10 år. Nervøsitet er altid et vilkår når vi træder ud af comfortzonen og står på mål for vores budskaber. Men det er de færreste der egentlig ved hvad nervøsitet er.

Gennem årene har jeg bl.a mødt en kunde, der havde taget beta-blokkere (medicin der nedsætter hjertets rytme) i 2 år for at kunne holde præsentationer på hans arbejdsplads. Efter en session hos mig slap han pillerne, og glædede sig til at holde oplæg igen.

 

Rigtig mange tror, der er noget i vejen med dem, fordi de bliver nervøse og ser det som et svaghedstegn. Tværtimod er det et tegn på styrke, fordi vi er modige nok til at stille os frem. Vi skal blot vide, hvad vi har med at gøre, så vi kan træde frem med endnu mere styrke, ro og autenticitet end før. Det er nemlig det, der virker på publikum. Samtidig frigives der en masse energi hos den enkelte som før blev brugt på at bekæmpe nervøsiteten, overforberede sig og ligge søvnløs, når vi lærer at acceptere nervøsiteten, bruge energien og holde vores mentale fokus.

 

DE MEST EFFEKTIVE VÆRKTØJER OG TRICKS TIL DIG

Jeg har nu samlet al den viden jeg gennem årene har fået fra mine studier af både verdens bedste talere og psykologi, mindfullnes, yoga, meditation, og alle mine seje deltagere på mine kurser og mine kick-ass klienter i 1:1 forløb i mit onlinekursus, som du kan læse mere om her: Fra nervøsitet til gennemslagskraft. 

 

Kærlig hilsen,

Annette Bjerre Ryhede

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.