– Tag ordet med succes!

Få mere personlig gennemslagskaft!

Lær hvordan du bliver bedre til at brænde igennem og skabe forståelse for og opbakning til det, du siger

Hvad er det, de mennesker, der går ind i et lokale, så alle lægger positivt mærke til dem, gør? Hvad er det, der tiltrækker alles nysgerrige interesse og hvordan får vi vores kropssprog og stemme til at hjælpe vores budskab bedst muligt ud til modtagerens ører, hoveder og hjerter?

Hør hvordan det kan være, at dit kropsprog i virkeligheden begynder mellem ørerne, og hvordan du ved at ændre den måde, du tænker om din kommunikation på, får mere gennemslagskraft og kan påvirke, overbevise og brænde igennem med fornyet gnist.

Få luget ud i de syndere, der forhindrer din gennemslagskraft i dit kropssprog, stemmeføring og måden du formidler dine budskaber på.

Lær hvordan du bruger dine unikke styrker og din personlighed til at skabe en unik kontakt til dem, du taler til.

 

På Artikulations kursus i personlig gennemslagskraft lærer du:

  • Hvordan du introducerer dig selv, så du skaber troværdighed omkring din viden og det, du kommunikerer
  • Metoderne til at styrke din selvtillid og udstråling
  • Hvordan du kommunikerer klare argumenter og præsentere dine synspunkter overbevisende
  • Hvordan du udviser større sikkerhed og gennemslagskraft med dit kropssprog og stemmeføring

Vekselvirkning mellem viden, værktøjer og øvelser

ARTIKULATIONs workshops er aktive fra første minut. Hver gang i er blevet præsenteret for viden, guides i ind i en øvelse, der omsætter den viden I får til konkrete øvelser, der gør jeres kommunikation endnu bedre. I guides til at reflektere over jeres egen praksis og jeres kommunikation som ledere, og finde jeres unikke styrker og de udviklingsområder I har efter workshoppen. Workshoppens indhold og det medfølgende materiale guider jer til at træne og implementere de nye værktøjer efter workshoppen.

Læringsmateriale

Med i kurset er kursusmateriale med ARTIKULATIONs værktøjer, metoder og øvelser, der får din unikke gennemslagskraft frem.

 

Tid og antal deltagere

Workshoppen varer 4 timer og kan målrettes og faciliteres for intensive hold helt ned til 6 personer og kan målrettes til at inspirere og give værdi til helt op til 70 deltagere.

 

Din underviser

Annette har tidligere afholdt workshoppen i forskellige regioner i Danmark for HK og Forbundet Kommunikation og Sprog. Læs mere om din underviser og facilitator, speakercoach, foredragsholder og ekstern lektor i kommunikation, Annette Bjerre Ryhede, her

Se inspirationsvideo her:
icon-video

Kom på heldagskurset BLIV HØRT

icon-ticket

Få et skræddersyet kursus til præcis jeres behov, mål og udfordringer

icon-video

Kom med på Onlinekurset FRA NERVØSITET TIL GENNEMSLAGSKRAFT nu

icon-message

Find 1:1 sessioner her