Hvor er din begejstring?

Om 22 timer stiger jeg på et fly, for at begive mig ud på mit livs inspirationsrejse. Jeg skal ud og se nogle af verdens bedste speakers – heriblandt Oprah Winfrey. Og hvem ved, om jeg lige kan lur hende et par tricks af 😉
Amerikanerne er rigtig gode til at involvere deres publikum, bl.a. med  retoriske spørgsmål til publikum; fx ’kender I det med at …?’. Her får de samtidig publikum til at række hånden op, hvis de også kender den situation. På denne måde føler publikum sig talt til og involveret.

 

BEGEJSTRING BEGEJSTRER

Amerikanerne er gode til at være begejstrede om det, de taler om. De lader det skinne igennem og lade deres publikum blive smittede. Nu er det ikke sådan, at vi alle skal begynde at gøre alting ligesom amerikanerne – den overdrevne begejstring tror jeg også lige, at vi danskere nogle gange skal have en fadøl for at det glider ned. Men: Jeg synes der er god grund til, at vi liige lader dem smitte os bare lidt, med deres begejstring. For begejstringen udstråler vigtighed og glæde ved dit emne!

 

FRISKE TIPS OG TRICKS

Jeg glæder mig til at lade mig smitte og blive forført af amerikanernes begejstring, historier og evner til at fange publikum. Jeg glæder mig til at vende hjem med masser af ny inspiration og nye tips og tricks. Er du tilmeldt talerskolen, kommer du til at nyde godt af mine nye værktøjer: Det første hold begynder den 4. November – vil du være med? Læs mere her

 

Jeg vil selvfølgelig også droppe inspiration, tips og tricks undervejs her på  bloggen, facebook og Instagram.

 

Er du ikke så meget til ’den amerikanske talestil’ så hop hen til vor tids modigste, yngste og stærkeste stemme for børns ret til uddannelse: Malala Yousafzai– velfortjent fik hun Nobels Fredspris i denne uge. Se hendes stærke tale til FN fra 2013

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QRh_30C8l6Y[/youtube]

Kh Annette Bjerre Ryhede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ARTIKULATION