Hvad vil du have svar på?

Jeg er ved at lave en super skarp mini-guide til strategiske præsentationer, briefinger og oplæg. Når den er færdig, får du den, når du tilmelder dig nyhedsbrevet. (Er du allerede tilmeldt bliver du ikke snydt for den). Du har allerede nu, inden den bliver sendt til grafikeren, mulighed for at få et preview på den.

Se den here-guide ARTIKULATION – bliv hørt

Og giv mig dine kommentarer! Hvad synes du? Hvad er dine bedste råd, som du synes, skal med? Og hvad ønsker du at finde i sådan en guide? Hvad ønsker du viden om og værktøjer og tips til?

Jeg vil blive så glad, hvis du vil skrive det i kommentarefeltet her nedenfor:

Tusind tak!

Annette

 

7 comments on “Hvad vil du have svar på?

Helle Harder

Fin guide med gode pointer, man kan læne sig op ad både inden og under oplægget. Savner måske lige en sætning om, hvordan man helt praktisk runder fornuftigt af – og ikke står med sætningen: Det var så det, jeg havde at sige – tak!

Måske også et par tanker om, hvordan mann efterfølgende samler op og forbedrer oplægget til næste gang, baseret på ens egen oplevelse af og feedback på fremlæggelsen…

Johanne Carlsen

Jeg tænkte på, om det var en ide at dele “mini” guiden op i to? Der står fatkisk en del i den, så den er ikke så mini 🙂 Og så har du til to omgange! Dvs. lav først en miniguide om, hvordan man forbereder sig til en præsentation og derefter en miniguide om, hvordan man giver en præsentation. Lav en teaser, så folk ved, at der kommer en del 2 i næste uge/måned. Og jeg tror faktisk, at de fleste vil blive glade for en kort guide – måske sådan en man kan printe ud og hænge på væggen til inspiration. Især når den bliver flot sat op af en grafiker 🙂

artikulationdk Post author

Kære begge – super gode pointer! Tusind tak! Dem vil jeg arbejde videre med!
Kh Annette

Hey – det lyder spændende.
Jeg ville lige tjekke grafikken og sideskiftene: overskrift på en side og bullets på den næste virker ikke for mig. Jeg tror du kan skabe væsentligt bedre overblik med gode sideskift. Din sidefod er også meget fremtrædende i forhold til teksten, skulle måske være grå.
Jeg synes ikke teksten er lang, til gengæld synes jeg det visuelt fylder for meget. Både top/bund og sidemarginerne kan øges. Afstanden mellem afsnittene er også ret stor, kan sagtens være mindre og stadig have effekten.
Pointen fra mig er at det visuelle er mindst lige så vigtigt i kommunikationen som det der står.
Kram herfra
Kolja

    artikulationdk Post author

    Hej Kolja
    Tak for dine super pointer – heldigvis får jeg en grafiker til at gøre det hele lækkert inden den er færdig, og som du påpeger, så er der brug for det 🙂
    Tak for dine gode øjne 🙂
    Kh Annette

Zaida

Tak for nogle spændende og klare pointer i e-bogen. Jeg hilser også ideer velkomne, som omhandler, hvordan man undgår at afslutte et oplæg abrupt. Ligesom det også ville være brugbart med nogle forslag til, hvordan man bibeholder en naturlighed i fremlæggelsen, så oplægget bliver levende med løbende eksemplificeringer, så man ikke bare lirer det af, man har forberedt. Glæder mig til at læse den endelige e-bog!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *