Sådan sælger du din ide, dit produkt og din ydelse!

Lær hvordan du pitcher troværdigt, klart og medrivende

Få værktøjer og bliv guidet til at forme de argumenter og budskaber, der giver mening for lige præcis den gruppe, du vil sælge noget til. Bliv inspireret til at finde din egen personlige stil, når du pitcher, så du optræder troværdigt og tillidsskabende.

 

På Artikulations kursus i pitch-teknik lærer I:

  • Lær hvordan du opbygger et klart og overbevisende pitch, der siger og viser det, der overbeviser din målgruppe
  • Lær hvordan du argumenterer og gør det tydeligt for mig, at det, du kommer med, er værdifuldt
  • Lær hvordan du fortæller en sammenhængende og medrivende historie, om det, du pitcher
  • Lær hvordan du bliver klar til at gå ind og levere dit pitch med overbevisning, gennemslagskraft og inspirerende udstråling

Læs mere om workshoppens indhold, og se billeder fra da Annette holdt workshoppen hos Dansk Journalistforbund

Vekselvirkning mellem viden, værktøjer og øvelser

ARTIKULATIONs workshops er aktive fra første minut. Hver gang i er blevet præsenteret for viden, guides i ind i en øvelse, der omsætter den viden I får til konkrete øvelser, der gør jeres kommunikation endnu bedre. I guides til at reflektere over jeres egen praksis og jeres kommunikation som ledere, og finde jeres unikke styrker og de udviklingsområder, I har efter workshoppen. Workshoppens indhold og det medfølgende materiale guider jer til at træne og implementere de nye værktøjer.

Læringsmateriale

Med i workshoppen af ARTIKULATIONs værktøjsbaserede guide til at pitche på print og PDF med værktøjer, fifs og de gode råd der guider deltagerne til at arbejde videre med workshoppens værktøjer og træning efter workshoppen.

Tid og antal deltagere

Workshoppen varer 4 timer og kan målrettes og faciliteres for intensive hold helt ned til 6 personer og kan målrettes til at inspirere og give værdi til helt op til 70 deltagere.

Din underviser

Annette har tidligere holdt workshoppen hos bl.a. HK, Topledere på Vej, Dansk Journalistforbund og Future Entrepreneurs of Denmark.
Læs mere om din underviser og facilitator, speakercoach, foredragsholder og ekstern lektor i kommunikation, Annette Bjerre Ryhede

 

Forespørgsel og booking

Ring på 2033 5135 eller send en mail til info@artikulation.dk og hør mere om, hvad der passer bedst til din tema-dag, medarbejderseminar eller konference.

icon-headphones

Kom på heldagskurset BLIV HØRT

icon-ticket

Få et skræddersyet kursus til jeres behov, mål og udfordringer her

icon-megaphone

Book foredraget ‘Tag ordet med succes’ her

icon-message

Få 1:1 feedback og træning her