– Tag ordet med succes!
med Annette Bjerre Ryhede
Annette holder foredrag om mundtlig kommunikation med fokus på:

  • De 7 P’er der får din præsentation, tale og foredrag til at brænde igennem til dit publikum
  • Hvad Barack Obama, Oprah Winfrey, og TED Talkerne gør, når de forbereder sig, tager ordet og møder publikum
  • Hvordan du pitcher og sælger dig selv, dine kompetencer og dine idéer
  • Hvordan du bliver fri af nervøsitet og frygt og får modet til at dele din stemme med integritet og troværdighed
  • Hvordan I får suveræne samtaler og sund kommunikation på arbejdspladsen


Få et boost, frisk inspiration og konkrete værktøjer til jeres næste seminar, konference eller udviklingsdag

Annette Bjerre Ryhede holder foredrag, boostende workshops og talks hos bl.a. Netværk Danmark, Forbundet Kommunikation og Sprog, KLs Kommunikationsdøgn, på Bigum og Cos formidlerdag med flere. Se flere af ARTIKULATIONs kunder her.

I foredragene deler Annette eksempler fra både sin egen rejse med det mundtlige ord, der for alvor tog fart, da hun i 2015 talte på Speakers Corner i London og fra hendes arbejde med at coache og træne ledere, politikere og medarbejdere. I dag underviser hun, coacher og holder foredrag i succesfuld mundtlig kommunikation i både offentlige og private organisationer, fagforeninger og netværk samt på Roskilde Universitet.

Annette tager hvert år på kurser og til foredrag verden over, så I får frisk inspiration fra verdens bedste talere, ny viden og internationale trends inden for Public Speaking og mundtlig kommunikation.

Annette sørger for, at I alle får vigtige aha-erkendelser med jer hjem, og er motiverede og klar til at bruge principperne og værktøjerne fra foredraget i jeres arbejde og hverdag. Hun garnerer pointerne med levende historier og eksempler fra både ind og udland og skræddersyr foredraget fuldstændigt til jeres medarbejdere og deres situation, målgrupper og udfordringer. Hun kommer med løsninger der er til at tage og føle på og hun forlader jer ikke, før I kan se forskellen.

”Sjældent har jeg deltaget i en workshop så sent på eftermiddagen og gået ud fra lokalet med mere energi, end jeg gik ind med! Annettes kombination af mindfull fokusering og praktiske øvelser til at opnå større klangbund for sine budskaber, både for sig selv og sine tilhørere, var en enestående oplevelse – Ubetinget den bedste workshop, jeg deltog i på årets KL kommunikationsdøgn!”

Stefan-Lildal Schrøder
Ledelsesrådgiver,
Køge Kommune 

”Tak for et godt og interaktivt foredrag! Gode råd i god stemning. Det var inspirerende at høre om teknikker og historiefortælling, og dit oplæg har fået mig til at blive opmærksom på flere ting, jeg skal benytte mig af fremover.”

Mads-Peter Jakobsen
Head of UX, Partner
www.pentia.dk

”Annette har en skøn energi, når hun holder foredrag! Hendes nærvær og motivation smitter så meget, at jeg stadig kan huske stemningen her 3 år efter! Jeg fik nogle super gode værktøjer og indsigter med mig hjem, som jeg stadig bruger i dag. Og vigtigst af alt blev jeg motiveret til at gå ud og dele mine budskaber med verden!”

Annette Jønsson
Forandringsrådgiver og foredragsholder
www.nuetilederskabet.dk

Annette målretter altid foredraget til jer. Lad jer inspirere af Annettes populære foredrag her

FOREDRAG - BRYD UD MED ORDET

Bliv inspirerede til at bryde ud af nervøsitet og egen skal og kom ud og mød de, der har brug for jeres ekspertise og kompetencer
 
Hver dag dør tusindvis af gode idéer og værdifulde input, fordi der ikke er nogen, der har modet til at få det ud over rampen. Ved den berygtede ’bordet rundt-runde’ er der svedige håndflader og spændte, dirrende stemmer, hvor halvdelen af budskabet glemmes i iveren efter at få det overstået.
Frygten for at tage ordet holder mange tilbage fra at dele deres synspunkter med verden. Her blokeres vores viden og idéer, som ellers kunne være kommet arbejdspladsen og samfundet til gode – alt sammen ’blot’ på grund af frygt. Men sådan behøver det ikke at være!

  • Siger jeres medarbejdere nej tak til at holde præsentationer og oplæg og gå ud og netværke ved messer?
  • Har de mere øjenkontakt med PowerPoint-præsentationen end publikum?

Så går I glip af uanede muligheder for at skabe relationer, komme ud med jeres budskaber og knytte kunder og interessenter tættere til jeres organisation.

Intet eksisterer, hvis ikke det kommunikeres. Derfor skal I have værktøjerne og modet til at komme ud over begrænsningerne og dele jeres budskaber med glæde og gennemslagskraft.

Når vi begynder at tage ordet, oplever vi større frihed. Vores selvværd, trivsel og arbejdsglæde stiger. Vi får en stemme, og vores arbejdsgiver får gavn af vores viden. Arbejdspladsen får medarbejderne der motiverede til at tage på messer, holde virksomhedspræsentationer og dele deres viden ved møder og i præsentationer, oplæg og briefinger.

I dette foredrag afslører Annette, hvordan frygten opererer, og hvordan vi én gang for alle får skovlen under den-

I går får foredraget med masser af frisk ny motivation til at tage ordet og konkrete værktøjer, der får jeres kommunikation til at lykkes.

Annettes retorik er omfavnende, så I efter foredraget føler jer lettede og fyldt med nyt mod til at gøre jeres stemme gældende.

FOREDRAG - TAG ORDET MED SUCCES

Bliv inspireret til at tage ordet med passion, autenticitet og glæde og få jeres budskaber ud i verden!
 
Hvorfor skal jeres budskaber kommunikeres mundtligt af jer? Hvad får I ud af det, og hvordan bliver I hajer til det? Hvordan gør verdens bedste talere som Obama, Oprah og TED- talkerne?

  • Består jeres virksomhedspræsentation af en lang række detaljerede slides, jeres medarbejdere lirer af uden liv og sjæl?
  • Er I trætte i hovederne efter jeres interne møder? Og må I bede om at få PowerPointen tilsendt efterfølgende for at finde ud af, hvad pointen egentlig var?

Når I lærer hvordan I taler til ørerne og udnytter fordelene i den mundtlige genre optimalt, skaber I klarhed, opbakning og effektive forandringer.

Hør hvordan I dette motiverende og medrivende foredrag, der både viser fortællingens kunst og giver jer helt konkrete tips og værktøjer til at gå ud og brænde igennem, når I kommunikerer jeres budskaber.

I får ARTIKULATIONS 7 P’er til STRATEGISK MUNDTLIG KOMMUNIKATION MED GENNEMSLAGSKRAFT. I går fra foredraget med ny inspiration, mere mod og konkrete værktøjer. Og I bliver klar til  at kommunikere jeres budskaber ud i verden med passion, autenticitet og glæde.

 

Med afsæt i hendes egen speaker-karriere, og de personer hun har coachet, undervist og set live på en scene, deler Annette ud af gode, sjove og illustrative historier om forskellen på fiasko og succes.

OM ANNETTE

Annette Bjerre Ryhede er cand.comm og ekstern lektor i kommunikation. Hun holdt sin første tale, da hun var 12 år og da hun i 2005 talte på Speakers Corner i London, blev hun for alvor forelsket i mundtlig kommunikation. En dyb nysgerrighed på at forstå, hvad der skal til for at forandre noget med ens ord, har sendt Annette verden rundt for at aflure hvad verdens bedste talere gør.

Siden hun i 2005 talte på Speakers Corner har hun undervist, rådgivet og coachet mere end 3.500 ledere, politikere og medarbejdere. I hendes foredrag deler hun ud af hemmelighederne verdens bedste talere bruger, når de går på scenen. Hun krydrer pointerne med sjove og konkrete historier fra bl.a. at have set Oprah Winfrey, Brendon Burchard, Elisabeth Gilbert, Chris Macdonald, Helle Joof og mange mange flere af både verdens – og Danmarks – bedste talere, live på en scene.

Annette gør pointerne konkrete og spiller dem ind i jeres hverdag med hendes egne eksempler på både successer og fiaskoer som underviser og foredragsholder og fra de mennesker hun rådgiver, coacher og træner.

SE VIDEOER MED ANNETTE

Se eksempler på Annettes optrædener på hendes Youtube kanal

Læs mere om Annette herOm Annette
icon-bullseye

FORESPØRGSEL & BOOKING

Ring til Annette og hør mere om, hvordan I får det foredrag, der passer lige præcis til jeres situation, mål og ønsker, på tlf: 20335135 og mail annette@artikulation.dk