Vær modig nok til at tage snakken

Så er den første uge tilbage på arbejdet i det nye år snart slut. For mange af os er det en tid, hvor vi kaster mange ting op i luften – skal vi søge nyt job? Hvilke mål har jeg for i år? Hvad drømmer jeg om? Hvad vil gøre mig gladere?
Det kan føles kaotisk men tro mig – det skal det også. Når vi kaster nye ting op kan den frygt, vi alle har, let aktiveres, fordi vi ved hvad vi har men ikke hvad vi får.

Da kan den indre ro føles meget langt væk. Men tro mig, den er der altid nedenunder kaosset, den forlader dig ikke. Jo mere du accepterer kaosset – om det er nervøsitet, pres, hvad end det føles som: jo mere du er med det og lader det være der, jo mere vil du opleve en større følelse af ro.

cat inner peace

Uroen dukker ofte op, når vi i starten af det nye år tager ting op til revision, og fx finder ud af at der er nogle snakke vi har brug for at få taget. Fx med vores chef om prioriteringen af vores arbejdsopgaver, med vores familie om, hvordan vi egentlig ønsker at være sammen, eller med vores partner om hvor vi er henne og hvad vi har brug for, for at vores relation kan vokse.

 

HVIS DU IKKE SIGER NOGET, SKER DER IKKE NOGET 

Det kan altsammen være skræmmende fordi vi blotter os, vi står ved os selv men vi ved ikke, hvordan de andre vil reagere. Men hvis du ikke siger noget, har andre ikke en chance i verden for at finde ud af, hvad dine behov er og hvad du har brug for. Og løsningen er aldrig at holde tingene tilbage og undertrykke det – undtagen hvis du vil have relationen til at stoppe! I ni ud af ti gange vil du have det langt bedre efter du har fået sat ord på og fået en snak – ja I vil faktisk komme tættere på hinanden.

 

Så husk: stå ved dine behov, bliv på din egen banehalvdel, træk vejret og giv verden mulighed for at lære dig bedre at kende – det er alt vi nogensinde ønsker os fordi det giver connection.
Du kan godt – husk du har mig i ryggen hele vejen – du har en stemme – brug den!
Kh Annette

 

Vil du have min støtte til at blive bevist om hvad du har brug for at sige og hjælpen til at kommunikere dem sundt og respektfuldt ud i verden, så kontakt mig for at høre mere om mine 1:1 sessioner, og læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *