Skal I ikke have en flaske cava?

Lær af en rigtig dygtig sælger – eller er det bare én, der brænder for det han laver?

Lars – ejer af ’Det lille Vinhus’ giver af sig selv, sin viden og passion – og så kommer salget helt af sig selv!

Hvem sidder der i aften? Den nysgerrighed får Lars til, aften efter aften, at guide gæster igennem vinsmagninger. Og så selvfølgelig det, at fortælle om hans vine – for Lars elsker sine vine og er stolte af dem, han har udvalgt helt eksklusivt.

De fleste ville nok gå døde i, at ’sige det samme 100 gange’, men ikke Lars!

Det, der var i forrang var, at Lars gerne ville have en fed aften med os, der sad der, og så ville han rigtig gerne give os en god aften med vin! Så nogle gange skal man lige prioritere i sine formål med sin kommunikation. I sidste ende, kan det godt være, at ens kommunikation har til fordel at sælge, men ved man, at hvis man skal sælge til dem, der sidder der (og sælge til dem, igen og igen), til den vinsmagning, så skal de have en fed oplevelse! De skal have en god aften, og de skal lære dig at kende, personen bag vinen, for ellers går de bare i morgen ned til den lokale vinforhandler og køber vin som de plejer. Så da vores bord havde drukket flaske nr. to (efter smagningen), og de andre gæster var gået, spurgte Lars, om vi ikke skulle have en flaske cava! Lars kunne lige så godt have bedt os om at gå hjem, så han kunne lukke og slukke, og komme hjem til sin familie, men nej, han tog en stol og satte sig ned og skålede med os! For selvfølgelig skulle vi da have cava!

Aldrig har jeg lært så meget om vin, (super god formidling, og tilrettelagt på en måde, så alle kan være med, og så man ikke føler sig dum, når man altså synes, at vinen dufter eller smager af koldskål, popcorn eller basilikum), og på så kort tid fået så godt et forhold til et sted, at jeg bare tænker: Selvfølgelig skal jeg da til cavasmagning på næste lørdag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *