Sæt fokus på det, du kan

– og bliv endnu bedre til det!

Når vi skal dygtigere os, så handler det om fokus. Fokus på, hvad vi gerne vil blive bedre til – men endnu vigtigere: Hvad vi allerede gør rigtig godt!

 

Derfor spørger jeg, nu, dig:

– Hvad er du god til, når du tager ordet?
– Hvad er dine styrker?
– Hvad fungerer?

Skriv det ned på et stykke papir, eller fx i din tlf.

 

FØRST FUNDAMENT SÅ HUS
Du skal først kende dit fundament før du kan bygge et hus ovenpå, af alt det du vil blive bedre til, forfine og mestre.

Kig på papiret og føj til fra dag til dag.

 

BEVIDSTHEDEN OM DIT FUNDAMENT GØR DIG MERE SIKKER
Denne øvelse laver jeg med rigtig mange af dem jeg arbejder med. Jeg laver også ofte denne øvelse som intro til et foredrag og som en del af mine kurser. Så snart der kommer noget på papiret, begynder mine deltagere at slappe mere af.

De bliver roligere.

Blikket bliver mere selvsikkert.

De får et bedre fokus på det, det hele handler: Deres budskab og deres publikum.

De tager ordet med større selvsikkerhed, engagement og mod. – Vil du have min hjælp til at få øje på dine unikke styrker?

 

FÅ BYGGET DIT FUNDAMENT
I et 1:1 førløb med mig har jeg øje for dine unikke talenter og kompetencer når du tager ordet. Jeg trækker dem frem og gør dem endnu stærkere. Når dit fundament er på plads, bygger vi dit unikke hus, med alle de discipliner du ønsker at mestre: Præsentationer, medieoptrædener, foredrag, mødeledelse og undervisning. Jeg giver dig de værktøjer og den træning der gør dig til en stærk, autentisk og troværdig taler!

Læs mere om mine 1:1 forløb i speakercoaching her

Er du leder? Så tjeck mit 1: forløb i 360 graders lederkommunikation ud.

Få bygget din selvtillid op, og omsæt nervøsiteten til gennemslagskraft her

Vær stolt af dine styrker og tag ordet!

Kh Annette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.