Sådan skriver du en god tale

Sådan skriver du en god tale

Mine bedste taler (og præsentationer) er kommet fra hjertet. Ikke fra en masse teknik og kneb som at bruge bogstavrim, kontraster eller at huske, hvor lang en mundtlig sætning må være, inden publikum taber pusten.

Når jeg kigger ud over landskabet af retorik og præsentationsteknik, er det ikke smarte tricks, teknik og huskeregler, der mangler. Men de mange gode tips, tricks og teknikker bliver blot til Kejsernes nye Klæder, hvis du din tale (eller din præsentation) ikke har et værdifuldt indhold.
Noget der glæder.
Inspirerer
Eller får dit publikum til at undre sig, reflektere – og forandre.

 

En god tale skal bevæge dit publikum

Når jeg skal holde en rigtig god tale (eller præsentation), skal jeg ikke tænke.
Jeg skal først og fremmest føle, hvad jeg vil sige.
Dernæst skal jeg finde det indhold, i form af pointer og eksempler, der vækker de følelser til live.

Jeg skal give pointer og eksempler en struktur, der tager mit publikum på rejse. først nu skal jeg bruge de mange huskeregler. Men jeg skal føle – ikke tænke – først.
Men det kan være sin sag at få sat ord på det, jeg har på hjerte. Og finde pointer med gods i – fremfor klichéer og vag tale. 

 

Derfor bruger jeg en metode

Mine onlinekurser bygget op, så du får den metode, der gør det nemt for dig at finde dit værdifulde indhold. Blive kreativ og komme i dybden.

Jeg tager dig i hånden, og guider dig roligt og sikkert igennem hvert trin, så du får formet en tale (eller et oplæg) du kan være stolt af. Vær ikke bekymret for, om du nu også kan finde noget, der er værdifuldt nok.
Når først du kommer i gang, får du åbnet op for sluserne. Du finder det, der giver værdi at dele.
Det hjælper jeg dig med.

 

En god tale tager ikke timer

Hverken at holde eller forberede. Det handler om, at du får sat dig et godt sted – måske i solen med en notesbog og en kølende drik – og tager fat på de spørgsmål og opgaver, jeg stiller dig. Så skal stoffet til din tale – eller dine pointer til din jobsøgningsrunde – nok komme væltende. Jeg har set det ske gang på gang.

I alle onlinekurserne bliver du mødt af en række videoer med mig, hvor jeg inspirerer dig og guider dig igennem hvert trin. Du downloader en workbook, hvor du besvarer spørgsmål og løser opgaver.
Du får også 4 lydfiler, der gør dig klar til mentalt at yde dit bedste.

Og vupti – så står du med en klar tale, skarpe pointer – og mere gennemslagskraft.

Vælg:
• ’Tal til Festen, når du vil holde en tale, der betyder noget.
• Få Jobbet’, når du vil kunne sælge dig selv til jobsamtaler og kaffemøder.

Vil du også gå fra ’Nervøsitet til Gennemslagskraft? Dette onlinekursus er formet som en proces, der hjælper dig til at få styr på nervøsiteten, og i stedet finde roen og din autentiske gennemslagskraft.

Der er nu sommerudsalg, og du kan være i gang om 2 minutter.
Indtast blot rabatkoden sommerkampagne og få 50 % rabat her

Sommerudsalget varer indtil fredag den 12. juli.

Vi ses på mine onlinekurser

Kærlig hilsen Annette

P.s. koden gælder kun til onlinekurser – og ikke til onlinekursus + bog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *