Sådan klæder du din leder på

Skal du udarbejde præsentationer for din chef? Skriver du taler? Skal du rådgive din chef om intern kommunikation? Skal lederens kommunikationen sælge strategien og skabe opbakning og forandring?

Der er en grund til, at et skræddersyet jakkesæt bare sidder bedre end et der er masseproduceret.

Som kommunikationsrådgivere er det vores fornemste opgave – og vores pligt – at hjælpe den, der skal kommunikere, derhen hvor de føler sig klare, frie og støttede når de tager ordet. De skal klædes på af os, således at de føler sig støttede i hvem de er og styrkede på deres klare fordele som kommunikatører.  De skal føle sig hjemme i budskabet og have lyst til at tage det på sig. Når vi har skræddersyet præsentationen, budskabet og vores rådgivning og coaching til den, der skal kommunikere, vil talen og ordene rent faktisk have mulighed for at få indflydelse.

Læs min artikel Stå af cirkushesten når du kommunikerer strategien på Dansk Kommunikationsforenings hjemmeside hvor jeg fortæller om de 3 fælder vi som kommunikationsafdeling og rådgivere kommer til at begå, så du ved hvordan du undgår dem og kan klæde din leder rigtigt på.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ARTIKULATION