Quick-fix til mere selvsikkerhed når du kommunikerer

Når du vil kommunikere dit budskab, er der ikke noget  retorisk ’quick fix’ til at få publikum til at æde det af din hånd. Sådan er det ikke.  Mennesker er ikke ens. Det er budskaber heller ikke. Derfor skal de alle have deres egen stil.

Men når det kommer til HVORDAN du har det, og hvor entusiastisk og selvsikkert du formidler dit budskab, er der faktisk et quick fix. Nemlig Power Poses:

LAV DIN POWERPOSE INDEN DU KOMMUNIKERER, OG BLIV MERE SELVSIKKER

Placer dine fødder lige under dine hofter og stå med ret ryg.  Lad dit brystben og toppen af dit hoved løfte sig op mod loftet.  Sæt hænderne i siden. Stå således i et minut INDEN du skal kommunikere …  Inden din næste præsentation,  jobsamtale, eksamen eller anden udfordrende situation. Så bliver din selvsikkerhed højere.

Social-psykologen Amy Cuddy, fra Havard Business School, har forsket i powerposes. Hendes studier viser, at vores kropssprog både sender signaler udadtil, til dit publikum, og indadtil, til dig. De signaler påvirker, hvordan du har det.

Hun har fundet ud af, at vi ganske gratis kan manipulere os selv til  mere entusiasme og selvsikkerhed, når vi taler. Når du udviser mere selvsikkerhed og entusiasme, er det lettere for dit publikum at blive nysgerrige. Og så bliver det behagelige at kommunikere til dit publikum.

Det synes jeg ikke, er så tosset! Du kan se Amy forklare, hvordan det hænger sammen i hendes Ted Talk. Den er blevet set mere end 41 millioner gange.

BLIV MERE SELVSIKKER NÅR DU PRÆSENTERER

Brug dit kropssprog og din stemmeføring, unikt, så du styrker dit budskab. Få alle værktøjerne og den træning, der får dig til at tage ordet med succes!

Den 20. september holder jeg igen mit heldagskursus Bliv Hørt. Her bliver du guidet igennem øvelserne, der får dig, dit budskab og din præsentation til at flytte dit publikum:

Du får personlig sparring og de øvelser der får dig til at vokse og kommunikere med succes.

Du går ud ad døren med et stærkt oplæg, du kommunikerer med gennemslagskraft.

Du glæder dig til at tage ordet foran dit publikum!

 

Med i kurset er også en 1:1 session med mig en måned efter kurset, hvor jeg sparrer, coacher og giver dig videre træning.

Reservér en af de 5 pladser:

Læs mere om heldags kommunikationskurset Bliv Hørt her

Kærlig hilsen Annette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *