Mine brikker faldt på plads

På min rejse rundt og høre nogle af verdens bedste inspirerende og motiverende talere faldt brikkerne på plads. Om hvorfor jeg laver det, jeg gør. Om hvorfor det er så vigtigt for mig. En efter en.

 

Det startede, da jeg gik gennem Miami centrum på vej til Oprah’s ’The Life you want Weekend’. Jeg huskede, at hun havde sendt en mail for at få min personlige historie om hvor jeg var, og hvorfor jeg var endt her, som jeg ikke have fået svaret på.

 

Pludselig kom jeg i tanke om dengang vi på Stengård Skole, i de små klasser, skulle holde luciaoptog. Og om noget, min klasselærer i de ældre klasser sagde til mig, i en af de første timer vi havde med ham (jeg har været ca. 10-11 år) som gav mig mit livs første chok.

 

De to oplevelser, som jeg afslører i videoen nedenfor, kunne have haft to meget forskellige udfald. Enten snørede jeg gebisset sammen og blev meget varsom med hvad jeg sagde, hvornår jeg sagde noget og hvordan jeg sagde det.
Eller også kom jeg over det og brugte det i dag til min fordel, fordi jeg ved hvordan det føles, ikke er være velkommen med ens ord og stemme.
Jeg valgte heldigvis det sidste. Men det skete KUN fordi jeg i mit liv også mødte støtten til at dele mine ord med verden. Den støtte som vi har så gevaldigt brug for – fordi ellers kommer vi til at lave den fejltolkning, at sådan nogle tosser, som jeg mødte, havde ret i at min stemme ikke var skøn og ikke var velkommen.

 

(Ja altså nu har jeg ikke en sangstemme som hverken Edit Piaf eller Maria Callas, og når jeg har fået drinks og musikken hamrer, så ryger min stemme snildt flere oktaver op – but who the fuck cares!)

 

Hvad jeg har at sige er vigtigt og hvad du har at sige er vigtigt.

 

ET ROSENDE & STØTTENDE TEAM, TAK 😉

Den støtte jeg modtog er præcis det, der har fået mig til at lave det jeg gør. Fordi jeg VED hvor vigtigt det er, at der sidder en og kan SE alt det gode du gør, når du åbner munden og taler. Når du kommunikerer. Når du kommer med dine perspektiver.
Det gik op for mig da jeg på Elevate 2014Robyn Benincasa – top adventure racer fandme sej (se bare her hvad hun har gjort og gør). Hun talte om teamspirit og teamudvikling – og da slog det mig hvor AFGØRENDE det er, at have sit team og hvad man netop kan udrette, når man har sit fantastiske team J

 

Tak mor og far <3 jeg glemmer det aldrig!

 

Se videoen her:

 

[youtube]http://youtu.be/PrlNnxMOHOA[/youtube]

 

Lad mig være det team der får dig op på toppen som taler: Kom med på mit heldagskursus den 15. Januar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ARTIKULATION