INDTAG SCENEN – foredrag med skuespilleren og kommunikationseksperten

Jeg er dybt fascineret af alle, der har brugt de famøse 10.000 timer på at øve sig på noget. Hvorfor? Fordi det er det, de kloge siger, der skal til, for at blive rigtig god! Ligesom alle andre færdigheder, er det, at indtage scenen og få et budskab ud til publikum, ikke noget man bare lige kan.

Der skal træning og øvelse til. Og mange, mange timer for at blive rigtig god.

Derfor har jeg inviteret én af dem, der har brugt over 10.000 timer på at øve sig i at gå på scenen og få sit budskab ud, til at komme og dele sine hemmeligheder med mig. Efter så mange timer – og over 2000 performances – ved han nemlig, hvad der virker. Både når det gælder det at fange publikum og få dem med, men også når det gælder kunsten i at få sig selv med og gøre sig selv klar og skarp og gå på scenen og levere igen og igen.

 

MØD SKUESPILLEREN OG KOMMUNIKATIONSEKSPERTEN

Jonas Suurballe Christensen har som sanger, danser og skuespiller medvirket i bl.a. Mary Poppins, Singing in the rain og Wicked på det ny teater og gået på scenen aften efter aften på et lækkert krydstogtskib, rørt publikum til tårer og nydt hvert sekund.

Han har sagt ja til at møde mig på scenen den 19. april kl. 18:30 og dele af sin erfaring, viden og tricks til at fange publikums opmærksomhed, fastholde den og formidle budskabet så det gør indtryk.

Vi glæder os rigtig meget til at se dig til en både underholdende og inspirerende aften som vil styrke dig som foredragsholder, leder og medarbejder.

Vil du fange og holde publikums opmærksomhed, bruge dit kropssprog til at formidle dit budskab og få succes når du tager ordet? Så skal du med til denne inspirerende aften – og er vi heldige, giver Jonas også et lille nummer 😉

 

KOM MED:

Prisen er blot 150,- per person og du tilmelder dig på info@artikulation.dk – du kan læse endnu mere og få en forsmag på foredraget indtag scenen her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *