Her begyndte min rejse for 10 år siden

Min kærlighed til det talte ord, tog for alvor fat for ti år siden, da mine to fantastiske undervisere på RUC, tog mig, og mine medstuderende, til Speakers Corner i London. Inden havde vi øvet og trænet. Og trænet. og trænet. Og pludselig så jeg mine to fødder gå hen til ølkassen og gå op på den. Jeg begyndte at tale. En time senere steg jeg ned fra kassen igen.

Jeg troede selv, jeg havde talt i maks tyve minutter. Det var først da jeg så den video, min professor Henrik Juel havde lavet om turen, at det gik op for mig, at jeg havde talt på Speakers Corner i en time!

 

VI SPRANG UD AF COMFORT ZONEN

Jeg får stadig gåsehud når jeg ser videoen igen. Jeg kan mærke hvordan jeg havde det den dag. Hvor spændt jeg var – hvor spændte vi alle var! Hvor i live vi følte os, fordi vi i den grad tog et kæmpe skridt ud af vores komfortzone. Hvor støttede vi følte os af vores to fantastiske undervisere Henrik Hjuel og Sine Carlsen. Hertil havde vi mesteren, Heikoo Khoo der har talt på Speakers Corner i over 20 år! Ham møder du også i videoen :). Deres intensive træning og støtte gjorde, at vi alle tog ordet på Speakers Corner den dag og sprang ud som talere.

 

MOD, ENGAGEMENT OG ET VIGTIGT BUDSKAB

Jeg lærte mere om public speaking – det at tale til et publikum, retorik og mundtlig kommunikation – den dag, end jeg havde kunne læse mig til i tusind bøger. Public speaking er en praksis. Vi har brug for teorien for at kunne begribe kunsten, men for at blive en inspirerende, motiverende og medrivende taler skal vi tale. Igen og igen og igen.

Så selvom min debut på Speakers Corner var lidt anspændt så gjorde jeg det! Takket være mod, engagementet for mit budskab og støtten fra mine lærere og medstuderende.

Det tager kun et skridt, en begyndelse. Så er vi i gang:

 

Se min begyndelse her (du ser mig tale ca 7:30 minutter inde i den 10 minutter lange video:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qhXyT9VPLlE[/youtube]

 

 

GRIB ORDET MED MIG

Lad mig guide dig til at tage ordet og gøre det med succes: Kom med til min næste aften-workshop den 14. januar i København, hvor jeg guider dig til at finde din motivation og tage ordet, klart, sikkert og tydeligt. Læs mere her

Vi begynder kl. 18:30 og fortsætter til kl. 21:00, garneret med cookies, snacks, te og kaffe. Din pris er blot 410,- alt inklusive. Tilmeld dig nu på info@artikulation.dk

Jeg glæder mig til at se dig 🙂

Grib ordet! Verden har brug for lige præcis dit budskab!

Kh Annette

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.