Gratis inspirationsforedrag med ARTIKULATION

Bliv inspireret til, hvordan du og din organisation arbejder med jeres budskaber mundtligt, så I skaber opbakning, ro og forandring.

Hør hvad der skal til for at brænde igennem, når du tager ordet, og hvordan I bruger de forskellige mundtlige genrer rigtigt, så I udnytter det talte ords muligheder.

Hør hvad god mundtlig kommunikation er, hvordan man arbejder med det professionelt, og få 3 effektive værktøjer med hjem, der får dig til at blive hørt, så du får dine budskaber igennem – lige til at implementere i din hverdag!

Du møder Annette Bjerre Ryhede – ekspert i mundtlig kommunikation. Annette rådgiver, underviser og coacher ledere, politikere, eksperter, konsulenter og medarbejdere i stærk mundtlig kommunikation, retorik og intern kommunikation.

Annette er desuden ekstern lektor i kommunikation på Roskilde Universitet.

 

TID & STED

Næste inspirationsforedrag afholdes den 4. juni 2014 kl. 17:00-19:00. Du kan tilmelde dig allerede nu.

ARTIKULATION
Kontorfællesskabet 5teSTED, Gothersgade 11., 1. sal.

Tilmelding er nødvendig, så vi ved, hvor mange vi skal købe ind til. Du er velkommen til også at tilmelde en ven eller kollega, og vi sætter selvfølgelig pris på, at du melder afbud, hvis du bliver forhindret, så vi kan give pladsen til en anden.

Tilmeld dig ved at sende en mail til info@artikulation.dk senest den 29. maj

ARTIKULATION byder på et glas vin og snacks.

 

Du finder en forsmag her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.