Fra Zoom-parodi til Zoom-mester

Har du brug for en mental pause? Med lidt at grine af?

Så er denne parodi på et onlinemøde lige sagen:

 

 

Jeg lo så meget, at min mascara forlod sin faste plads.

Jeg har nemlig selv begået alle fejlene.

Jeg har kludret med deling af min PowerPoint fil.
Jeg har glemt at ’afmute’ mig selv efter en øvelse.
Jeg er blevet kastet ud af møder (Tak Teams!) for derefter at stresse rundt, på jagt efter mit ekstra internetkabel – så jeg kunne give in computer en ladeport af en internet-forbindelse.

Jeg har kigget skævt ind i kameraet, fordi jeg blev mere optaget af at kigge på deltagerne. Jeg har glemt, at jeg ikke har øjenkontakt med mine deltagere, når jeg kigger ind i deres øjne.
Jeg skal altid.
Altid.
Kigge ind i kameraet, når jeg vil have dem til at lytte til mig, eller jeg skal støtte dem i at tale i plenum.
Altid kigge i kameraet for at efterlignede kontakt øjenkontakt. Uden øjenkontakt – ingen kontakt.

Så har du lige så plat humor som mig, kan jeg kun anbefale dig at tage en kort pause med videoen her

 

Selvironi er fantastisk

Intet er mere befriende, end at kunne grine af egne fejl i trygge omgivelser. For ja. Onlinerummet er udfordrende for os alle.
Uanset om du efterhånden er en erfaren haj til de forskellige platforme, sker det nok også indimellem for dig, at Noget ikke går som planlagt. Vi har på lyntid skulle mestre rollen som studievært & fagekspert, producer og it-tekniker på én og samme tid. Det giver en hel del at holde styr på.

Men alt det til trods, er jeg stadig vild med onlinemødet. Det er jeg, fordi jeg oplever (Og forskningen bakker det op), at det ER muligt at opbygge tillid i en relation online. Det ER muligt at få følgeskab som leder. Det ER muligt at inspirere og motivere – gennem skærmen. Det kræver ikke nødvendigvis et fysisk rum. Det kræver, at du ved, hvordan du kommunikerer optimalt via onlinemediet.

 

Det bliver du klar til i mine webinarer:

 

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en snak om skræddersyede og længerevarende online udviklingsforløb til dig og dit team.

 

Rigtig god weekend, Kærlig hilsen Annette

 

No related posts found

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.