Få den karakter du har fortjent

Skal du til eksamen?

Får du ikke det ud, du ved du kan? Bruger du en masse tid og energi på at stresse og køre dig selv op over eksamen? Så se med her, hvor jeg fortæller dig om de 5 ting der gør forskellen fra den pinefulde til den fede eksamen, hvor du får den karakter, du har fortjent.

Jeg har selv gået til rigtig mange eksaminer i mit liv. Da jeg kom i gymnasiet fik jeg et chok, da jeg til mundtlig eksamen fik 11. (12 på den nye skala) i biologi i 1.g. Det havde jeg aldrig prøvet i folkeskolen. Da vidste jeg, at jeg havde knækket koden for, hvordan jeg fik en rigtig god proces med at forberede mig til eksamen, være til eksamen OG få en høj karakter. Siden den dag har jeg, hver gang jeg har fulgt metoden, høstet topkarakterer.

Jeg er i dag eksaminator på Roskilde Universitet og har i denne video samlet de ting, jeg kan se, gør forskellen fra de dårlige præstationer til top-præstationerne, der afføder de gode karakterer

 

Få mine 5 bedste råd, der gør dig klar til at få en god eksamen:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=LO-oAUwA8FY&feature=em-upload_owner[/youtube]

 

BLIV COACHET TIL TOP-PRÆSTATIONEN

Vil du gerne være super skarp til dine eksaminer og have følelsen af, at du godt kan gå derind og præstere dit allerbedste? Så står jeg klar til at hjælpe dig: Jeg tilbyder lige nu, dig, der skal til eksamen, at få 2 coaching-sessioner med mig, til prisen for 1. session. Det betyder at du får 2 sessioner for 1.200,- eksklusiv moms.

I sessionerne træner jeg dig i at formidle din viden og svare på spørgsmål, så du kommer op og ramme de høje karakterer. Jeg giver dig de værktøjer, der gør dig klar til at gå ind og fyre den af.

Kontakt mig på 20335135 og mail info@artikulation.dk for at booke din session i dag, og gør eksamen til en fryd i stedet for en pinsel.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ARTIKULATION