Få den feedback du fortjener

“Det var rigtig fint, men ….”
Har du fået den respons masser af gange, når du har bedt om feedback på dine oplæg? Så er du blevet snydt for at blive bevidst om alt det, du rent faktisk gør godt, når du holder oplæg, og du er gået glip af alle dine muligheder for vækst.
Det har måske også efterladt dig slukøret og lidt stresset, fordi du for en gangs skyld ville ønske, at der ikke var noget at sætte på dit oplæg, og du kunne få lov at læne dig tilbage og fejre og nyde din indsats?

 

NÅR DU KENDER DINE STYRKER HAR DU DIN POWER

Når vi tager ordet gør vi det med håb om, at de vi taler til – vores publikum – får noget ud af det og kan bruge det til noget. Vi håber vi får opklaret nogle ting for dem, og giver dem et billede af hvordan tingene hænger sammen, der giver mening for dem og som de har det godt med. (Så de får lyst til at tilslutte sig, arbejde i samme retning etc.)


Får vi kun en feedback der går på det, der kunne have været anderledes, så tror vores hjerne, at der ikke var noget der var godt – ‘det var rigtig fint’ er for ukonkret for hjernen. Vi skal vide, hvad vores styrker er og hvad der fungerer, for at vokse som talere, og føle mere ro, overskud og power når vi tager ordet.


Derfor er det en af de ting, jeg gør allermest ud af, på mine kurser: Vi skal simpelthen fortælle hinanden, hvad vi synes er hinandens styrker som talere. Hvad vi godt kan lide og hvad, der ved personens formidling rør os og gør noget ved os. Det er altid vejen til at blive en stærk taler der brænder igennem.

 

Kom med og oplev det på egen krop den 3. september:
https://artikulation.dk/heldagskursus/

Jeg glæder mig til at arbejde med dig og se dig vokse endnu stærkere som taler,

Kh Annette Bjerre Ryhede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *