Elsk dit budskab og giv dit ego en pause

Jeg faldt i går aftes over en fantastiske Ted Talk med forfatteren til millionsucces-bogen ’Spis, Bed, Elsk’ – Elisabeth Gilbert. Efter Spis, Bed, Elsk skrev hun en ny bog. Den  blev ikke en succes. Snarere tværtimod – ’it bommed’!

I videoen fortæller hun, hvordan det at skrive er vigtige for hende end at  få succes eller fiasko med resultatet.

Det er det samme, når vi tager ordet. Vi skal tage ordet med den indstilling, at det budskab vi kommer med er vigtige end at vores publikum rejser sig og klapper helt ekstatisk, og mere vigtigt end frygten for at publikum rynker på næsen.


DIT BUDSKAB ER VIGTIGERE END DIT EGO

Når du ved hvorfor dit budskab er vigtigt, og du ved hvorfor det er vigtigt at det kommer ud til dit publikum, så gør du dig fri for at være afhængig af dit publikums anerkendelse. Du gør dig fri af den mave-krampende angst for, hvad publikum mon kommer til at mene og hvordan de mon kommer til at reagere.

Du bliver fri af dit egos jagt efter opmærksomhed, ros og hyldest. (Det betyder ikke at opmærksomhed, ros og hyldest er forkert – det er kun når vi er afhængige af at få den, at vi har et problem.)

Når du giver slip på jagten efter publikums hyldest, slipper du også jagten på at gøre alle tilfredse – hvilket er umuligt!

Så stol på dit budskab – det har det fortjent.

Og nyd Ted Talk’en med Elisabeth Gilbert her [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_waBFUg_oT8[/youtube]

Kærlig hilsen,

Annette Bjerre Ryhede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *