”Jeg har igennem min ledelseskarriere naturligvis modtaget træning i præsentationsteknik – det er et must i værktøjskassen, når man skal lede andre. Da jeg satte mig blandt publikum til Annettes foredrag, havde jeg selvfølgelig øje for, om hun også selv brændte igennem. Det skal jeg love for at hun gjorde. Og jeg fik nye værdifulde værktøjer til at levere værdi til mit publikum ved at gøre mit budskab og min præsentation skarp.”

Jakob Bender
Direktør
ABA Forsikring 

”Sjældent har jeg deltaget i en workshop så sent på eftermiddagen og gået ud fra lokalet med mere energi, end jeg gik ind med! Annettes kombination af mindfull fokusering og praktiske øvelser til at opnå større klangbund for sine budskaber, både for sig selv og sine tilhørere, var en enestående oplevelse – Ubetinget den bedste workshop, jeg deltog i på årets KL kommunikationsdøgn!”

Stefan-Lildal Schrøder
Ledelsesrådgiver,
Køge Kommune 

”Tak for et godt og interaktivt foredrag! Gode råd i god stemning. Det var inspirerende at høre om teknikker og historiefortælling, og dit oplæg har fået mig til at blive opmærksom på flere ting, jeg skal benytte mig af fremover.”

Mads-Peter Jakobsen
Head of UX, Partner
www.pentia.dk

Hvorfor skal I høre om mundtlig kommunikation?

Du kan stå med et afgørende budskab, en stærk strategi eller lige præcis det produkt, markedet efterspørger. Men hvis du ikke formår at sælge idéen, får du aldrig opbakning. Hvis du ikke formår at fange dit publikum, får dine ord ingen indflydelse.

Din og dit publikums tid er spildt. Hvad der kunne have vundet opbakning falder til gulvet. Men når du formår at tale troværdigt – og tage ordet med succes, kan du inspirere, motivere og flytte dit publikum. 

 

Mine foredrag

Jeg har mere end 10 års erfaring med at holde foredrag og workshops.

Mine foredrag giver jer inspiration og aha-oplevelser, der styrker jeres daglige kommunikation.

I møder skræddersyede eksempler, værktøjer og tips, der møder de udfordringer, mål og behov, jeres kommunikation skal matche.

Jeg tager jer med på en rejse – over udfordringer og hen til målet: Mundtlig kommunikation der brænder igennem.

Derfor gør jeg meget ud briefingen med jer, så foredraget rammer plet.

Jeg har bl.a. holdt foredrag og keynotes ved Årets Projektdag, arrangeret af Lederne og Peak Consulting Group, på KL’s Kommunikationsdøgn, hos Dansk Projektledelse, 5F, CA, Netværk Danmark, Forbundet Kommunikation og Sprog, Bigum og Co’s formidlerdag samt hos ARTIKULATIONs kunder.

 

Trends, eksempler og inspiration

Jeg eksempler fra både sin egen rejse med det mundtlige ord, der for alvor tog fart, da jeg i 2015 talte på Speakers Corner i London.

Jeg bruger levende eksempler fra mit arbejde med at coache og træne ledere, politikere, forskere, entreprenører og konsulenter til at blive stærke talere. 

I bliver klar til at tage ordet med succes

Jeg tager hvert år på kurser og til foredrag verden over, så I får frisk inspiration fra verdens bedste talere, ny viden og internationale trends inden for Public Speaking, præsentationsteknik, retorik, psykologi og samarbejde. 

Jeg lægger gerne små øvelser ind undervejs, så I oplever forskellen, når I kommunikerer anderledes.

I går ud ad døren inspirerede, motiverede og med fornyet gejst til at gøre en forskel med jeres kommunikation.

Læs mere om Annette herOm Annette
icon-headphones

Find mit onlineforedrag ‘Lær storytelling’ her

icon-ticket

Book kursus til din organisation

icon-megaphone

Deltag i mit åbne kursus ‘Bliv Hørt’

icon-message

Find 1:1 sessioner her