Tal med passion og bliv hørt

Din passion er sukkeret og saltet, der gør dit budskab interessant. Når du er passioneret, kan dit publikum høre det på din stemme. De kan se det på dit kropssprog. De kan mærke det, i din kontakt med dem.

 

TAL MED PASSION & FANG PUBLIKUM

Men det kan være svært at tage passionen med ind i din kommunikation. Det er sårbart at lade den skinne igennem, når du tager ordet. Du viser andre sider af dig selv, og vil dit publikum nu kunne lide de sider? Men du må stille dig derud, hvis du for alvor vil inspirere, motivere og få dit publikum med dig.  Tro mig: Dit publikum vil vågne op, og lytte mere intenst til dit budskab.

2018 er lige gået i gang. Hvilken passion skal fylde hos dig i år? Hvad driver dig?

 

LYT MED & BLIV GUIDET IND I DIN PASSION

Her får du min øvelse, der guider dig til at få fat i din passion og sætte ord på den. Når du sætter ord på den bliver den konkret. Den får retning. Og så er det bare op til dig, at lade den komme ud over læberne og gøre en forskel.

 

Find din passion for 2018 her: 

Find gerne et roligt sted, hvor du er uforstyrret. Luk døren til dit kontor, og dyk ned i din passion for 2018.

 

MIN PASSION FOR 2018

Min passion for 2018 er at hjælpe endnu flere ambitiøse og talentfulde ledere, projektledere, konsulenter og mennesker, der brænder for deres sag, med at skabe ørenlyd for deres budskaber. Med at brænde igennem med deres budskab. Med at kommunikere levende, nærværende og værdigivende. Du kan hjælpe mig: Får du værdi af mine nyhedsbreve, videoer og tips, må du meget gerne dele med dit netværk, fx via Linked-in, Facebook ved at bruge knapperne nedenfor.

Lær hvordan du kommunikerer med passion, og får dine kunder, medarbejdere og ledelse til at lytte: Kom med på heldagskurset Bliv Hørt den 25. Januar i København.

HVAD ER DIN PASSION FOR 2018?

Hvad er din passion i 2018? Hvad skal fylde? Og hvad skal der til for, at du fører den ud i livet?

Fortæl mig det gerne i kommentarfeltet nedenfor:

 

Godt nytår!

Kh Annette

Fotograf:  Joshua Newton on Unsplash

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ARTIKULATION