Tag ordet med succes! Gratis webinar 13. december

Du kan også blive hørt, forstået og skabe forandringer!

Hvert år tager jeg på seminarer og kurser rundt omkring i verden, bl.a. USA, hvor jeg lærer nyt og bliver inspireret af, hvad verdens bedste talere og foredragsholdere gør. I dag bliver de betegnet som naturtalenter, men de har alle startet samme sted som os. Med at øve, lære, træne. Begå fejl og lære af dem. Jeg har samlet alle deres guldkorn, så du kan springe nogle trin over:

  • Hør hvad bl.a. Oprah Winfrey, Steve Jobs, Brene Brown og Brendon Burchard, gør, når de tager ordet og få del i deres metoder og værktøjer!
  • Vil du gerne blive bedre til at få engagerede deltagere, når du holder præsentationer, oplæg og tager ordet ved møder?
  • Vil du gerne væk fra de tekstfyldte slides, selvom du tænker, at du fremstår uforberedt uden?
  • Har du et foredrag i maven?
  • Vil du gerne blive fri af præstationsangsten, og i stedet gå på scenen med ro, overblik og lyst til at tale foran dit publikum?
  • Vil du gerne være helt sikker på, at dit publikum har fanget dit budskab, når de går ud ad døren?

Så er webinaret noget for dig. I webinaret får du svaret på, hvordan din passion gør dit publikum nysgerrige. Du får svaret på hvorfor du ikke skal kunne huske det hele, men have 3 skarpe pointer og hvorfor du skal omfavne præstationsangsten for at bryde igennem lydmuren – og meget mere!

Det er den 13. december fra kl. 19-19:45 og det er selvfølgelig LIVE, så du kan stille dine spørgsmål og jeg svarer og  hjælper dig videre!

Og JA – det er gratis! Det er vel jul 😉

Tilmeld dig her i dag, på mail til: info@artikulation.dk

 

– og her er i mellemtiden lidt inspiration, med nogle af mine yndlings foredragsholdere og deres bedste øjeblikke på talerstolen:

 

Steve Jobs, Connecting the Dots:

Læg mærke til hvordan hans budskab er så skarpt hele vejen igennem foredraget, at du kan huske det, når videoen slukker.

 

Oprah Winfrey, Harvard Commencement Speech:

Læg mærke til hvordan hun bruger humor, varme og pauser til at connecte med sit kæmpe publikum (‘working  a crowd’, bliver det også kaldt …)

 

Brene Brown, The Power of Vulnerability:

Læg mærke til hendes utrolige mod, til at stille sig selv frem og bruge hendes egen historie som afsæt for hendes forskningsbaserede pointer. Det skaber tillid. Det åbner hos som publikum og gør det trygt at tage med på rejsen, blandt de vigtige og hårde sandheder.

 

Brendon Burchard, Helping a girl find her voice:

Træk vejret hvis du synes det er for ‘amerikansk’ fordi hov: Her er en mand, der tillader sig at blive rørt og vise sine følelser (hvilket jeg personligt mener er den eneste vej frem for os som mennesker og i samfundet i dag). Læg mærke til hvordan han går fra den ene følelse til den anden: Sjov og så dyb alvor. Frem og tilbage! Han er en mester i historiefortælling, og jeg håber at blive lige så dygtig en dag!

Vi ses!

Kærlig hilsen Annette Bjerre Ryhede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ARTIKULATION