Sig det du mener

Sig hvad du mener! Og mén det, du siger!

Det er en læresætning jeg ofte fremhæver for mig selv og på mine kurser.

Mener vi ikke det, vi siger, følger gennemslagskraften ikke med.
Siger vi ikke det vi mener, brænder vi inde med det, vi i virkeligheden har lyst til at sige. Det gør, at de, vi taler til, kan høre, at der er noget vi holder tilbage. Det gør dem forvirrede om, hvad det egentlig er, vi siger, og gør det svært for dem at tro på det, vi siger.

Det betyder selvfølgelig ikke, at vi skal sige hvad som helst, til hvem som helst, når som helst.

Men vær opmærksom på om du:

  • Holder noget tilbage, der ligger lige på tungen?

Og tag det da kærligt under bearbejdning i passende omgivelser. Skriv fx et brev, du ikke sender, hvor du kommer ud med alle ordene uden at censurere.
(Dette er i øvrigt også en rigtig god øvelse, hvis du ikke helt kan finde ud af, hvad du i virkeligheden mener. Skriv derudaf– uden at censurere – bare øs ud. Så skal du nok finde ud af, hvad du egentlig mener).

Når du skriver det hele ned, uden at du tænker på, at du skal sende brevet til noget, så finder du ud af, hvor du selv er henne i det hele.
Du får luft for det, du har brændt inde med, og du finder ud af, hvad der er gavnligt for dig og andre at sige og ikke sige.

Du får klarhed.

Du får ro.

Og du bliver klar til at kommunikere med gennemslagskraft!
GRIB ORDET DEN 26. AUGUST

Lad mig guide dig til at finde det, du mener, og værktøjerne til at kunne kommunikere det med din gennemslagskraft! Kom med på Grib Ordet den 26. august kl. 18:30-21:00 hos ARTIKULATION, Gothersgade 11 i Kbh. K

Aftenen byder på oplæg fra mig og øvelser til dig garneret med chokolademuffins, frugt og god kaffe fra Just Coffee og te fra Pukka og Østerlandsk Tehus.

Du går fra aftenen med større klarhed, mere ro og modet til at gå ud og kommunikere det, du vil.

Du får også værktøjerne med hjem i en personlig mappe, så du kan øve og holde ved lige efter kurset.

For kun 410,- inklusiv moms!

Tilmeld dig nu PÅ mail info@artikulation.dk eller tlf. 20 33 51 35, så du er garanteret en plads – jeg glæder mig til at se dig!

Kh Annette Bjerre Ryhede

 

No related posts found

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *