Pludselig knækkede min stemme …

… og jeg kunne ikke få ordene over mine læber. Det var en brændende varm junidag og jeg holdt tale til min mors 60 års fødselsdag.

Heldigvis stod min bror ved min side og kunne overtage – han brugte endda lejligheden til at joke med hans søster, kommunikationsrådgiveren, der lige pludselig ikke kunne få et ord frem! – ja ja søskendedrillerier går aldrig af mode 😉 Men det virkede: Vi grinte alle sammen, stemningen lettede og jeg kunne få ord over mine læber igen.

Og ved du hvad? Det var det øjeblik hvor ordene svigtede, min mor husker bedst her 7 år efter. Der kunne hun mærke følelserne i det, jeg kommunikerede. Jeg blev rørt og hun blev rørt.

 

VÆR IKKE BANGE FOR FØLELSERNE NÅR DU HOLDER TALE
Følelserne er en gave! Kommer de frem, når du taler, er det et tegn på, at du har fat i det helt rigtige. Og din tale kommer til at gøre en forskel for hovedpersonen.

Vil du gerne undgå at blive fuldstændig overmandet af følelserne, så er rådet:

 

FØL FØLELSERNE FØR DEN STORE DAG
Sig ordene højt og mærk efter. Dette virker både når du skal finde de ord, der udtrykker dine følelser, og når du gerne vil være følelsesmæssigt forberedt til den store dag.

 

FÅ STYR PÅ DIN FANTASTISKE TALE PÅ 2 TIMER
Vil du gerne have styr på, hvad du vil sige på den store ord og være klar til at holde den? Så skal du helt sikkert med på min aftenworkshop Hold festtalen publikum elsker tirsdag den 21. juni kl. 17:30-19:30 til kun 410,- alt inklusive.

Du får min guide til taler der går i hjertet, et køligt glas hvidvin, nye danske jordbær og fantastisk selskab!

“Tak for din fantastiske hjælp! Det lykkedes mig at være fuldt tilstede og nyde hele dagen, i stedet for at tænke på hvad jeg skulle sige. Da det blev min tur rejste jeg mig roligt og holdt min tale til min brud. Talen bragte tårerne frem hos ikke blot min brud men også min best-man!”

Kom med og stå klar med den tale du glæder dig til at holde på den store dag:

TILMELD DIG på mail: info@artikulation.dk og tlf: 20335135

 

Jeg glæder mig til at se dig!

Kh Annette

Og lad mig høre i kommentarerne herunder: Hvad er dit bedste råd når man vil holde en fantastisk festtale?

 

2 comments on “Pludselig knækkede min stemme …

Mit bedste råd er at være ærlig. Ærlig overfor at du har noget vigtigt at fortælle og ærlig overfor at den person du vil fortælle noget vigtigt til betyder noget for det. Det er langt sværere at blive nervøs, utilpas eller bange når man er ærlig over for det man føler eller tænker dybest inde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.