Workshop i konflikthåndtering

Analysér, naviger og kommuniker dig igennem konflikterne

Konflikter er en naturlig del af arbejdslivet, når vi mødes med forskellige interesser, behov og syn på, hvad der er vigtigst og hvorfor.

Undgå at samarbejdet stopper og at I stedet bekriger hinanden, ved at vide og forstå hvordan konflikter opererer og bliv klar til at gå ind i orkanens øje, skære igennem, repræsentere dine interesser respektfuldt og med rum for kompromisser.

 

På Artikulations kursus i konflikthåndtering:

  • Får I kommunikationsværktøjerne til at navigere og kommunikere i konflikter
  • Lærer I hvordan I analyserer konflikterne og bliver klar til at navigere i konflikter
  • Lærer I hvordan I ved at holde dig på din egen banehalvdel, bruge assertiv og ikke-voldelig kommunikation, holder fokus på bolden i stedet for personen.
  • Får I værkøjerne, der forbereder jer til at gå ind og kommunikere
  • Får I træningen i at bruge værktøjerne i praksis

 

Vekselvirkning mellem viden, værktøjer og øvelser

ARTIKULATIONs workshops er aktive fra første minut. Hver gang i er blevet præsenteret for viden, guides i ind i en øvelse, der omsætter den viden I får til konkrete øvelser, der gør jeres kommunikation endnu bedre. I guides til at reflektere over jeres egen praksis og jeres kommunikation som ledere, og finde jeres unikke styrker og de udviklingsområder, I har efter workshoppen. Workshoppens indhold og det medfølgende materiale guider jer til at træne og implementere de nye værktøjer efter workshoppen

Læringsmateriale

Med i workshoppen af ARTIKULATIONs arbejds-ark, der guider jer til at analysere konflikter og finde løsninger, der kan kommunikeres. Vi arbejder med ark-et i workshoppen, og I får det med hjem på PDF så I kan arbejde med det fremadrettet og hurtigere blive klar til at kommunikere i konflikter.

Tid og antal deltagere

Workshoppen varer 4 timer og kan målrettes og faciliteres for intensive hold helt ned til 6 personer og kan målrettes til at inspirere og give værdi til helt op til 70 deltagere.

Din underviser

Annette har tidligere holdt workshoppen hos bl.a. DSB og Forbundet Kommunikation og Sprog.
Læs mere om din underviser og facilitator, speakercoach, foredragsholder og ekstern lektor i kommunikation, Annette Bjerre Ryhede

 

Forespørgsel og booking

Ring på 2033 5135 eller send en mail til info@artikulation.dk og hør mere om, hvad der passer bedst til din tema-dag, medarbejderseminar eller konference.

icon-headphones

Kom på heldagskurset BLIV HØRT

icon-ticket

Få et skræddersyet kursus til jeres behov, mål og udfordringer her

icon-megaphone

Book foredraget ‘Tag ordet med succes’ her

icon-message

Få 1:1 feedback og træning her