Præsentationsteknik

87 % af en gruppe amerikanske topledere mener, at klar og effektiv præsentationsteknik er afgørende for organisationens succes og egen karriere (1). For alle mine deltagere er det en udfordring, at afse tid til den afgørende forberedelse. Når du har været igennem dette kursus, kan du forberede effektive, klare og værdigivende oplæg effektivt. Du ved lige præcis hvordan du skal tale, for at du fanger, fastholder og flytter dit publikum.

Brænd igennem med jeres præsentationer!

Når du tager ordet, er det afgørende, at du formår at fange publikums opmærksomhed med din præsentationsteknik. Du skal præsentere budskabet, så publikum kan mærke, hvorfor det er vigtigt for dem. Du skal skabe tillid til dig som kommunikatør og føre publikum engageret ind i præsentation. Det sker, når du tager ejerskab for det, du siger og mestrer præsentationsteknikkens kunst.

Lær hvordan I med den rette forberedelse og de rette værktøjer skaber resultater, når I tager ordet.

Vejen går gennem ARTIKULATIONSs 7 P’ER TIL PRÆSENTATIONSTEKNIK MED GENNEMSLAGSKRAFT: PASSION, PUBLIKUM, POINTER, PRÆSENTATION, PRÆSTATIONSANGST, POWER OG PRAKSIS©.

På Artikulations kursus i præsentationsteknik lærer I:

 • At forberede og afholde klare præsentationer, der får budskabet ud
 • Hvordan I formidler engagerende og overbevisende og fanger publikum ind
 • Hvordan I bliver nærværende, medrivende og har en dyb ro når I står foran publikum

Efter kurset I præsentationsteknik:

 • Har I lyst til at tage ordet, holde præsentationer og dele jeres budskaber med jeres målgrupper og interessenter
 • Har I et klart budskab, klare pointer og en klar præsentation, I kan levere med gennemslagskraft. I har fået metoden ind under huden, så I kan skabe endnu flere strategiske præsentationer, med gennemslagskraft, i fremtiden.
 • Ved I, hvordan I bliver hørt, forstået og husket. Hvordan I skaber en god relation til publikum og engagerer dem i det, I taler om.

Jeg kommer med et hold

Indehaver af ARTIKULATION Annette Bjerre Ryhede står for kurserne. Er I flere end 12 deltagere på 2 og 1-dags kurset, eller flere end 6 på halvdagskurset i præsentationsteknik, inddrager Annette flere specialister i præsentationsteknik og mundtlig kommunikation til at give jer feedback og træne jer til at tage ordet med succes.

Vælg kursus:

Jo større en indsats jo mere udbytte for I af kurset. Derfor har jeg udviklet både et intensivt 2-dages og 1-dags kursus i præsentationsteknik, der giver jer alle de grundlæggende værktøjer og den essentielle viden inden for mundtlig kommunikation, præsentationsteknik og personlig gennemslagskraft, så I tager ordet med succes. I bliver trænet i at bruge denne viden og værktøjerne i praksis og går fra kurset i præsentationsteknik med ro, sikkerhed og lyst til at kommunikere.

På 2 dages kurset i præsentationsteknik kommer vi yderlige i dybden med træningen inden for argumentation, dialog og det at facilitere et kritisk og udfordrende publikum samt brugen af historier til at brænde budskabet fast i publikums hukommelse.

(1) Nancy Duarte, “Resonate”, 2010

SE PROGRAM FOR 2-DAGES KURSUS >SE PROGRAM FOR HELDAGS-KURSUS >
Men vi ved også godt, at virkeligheden ikke altid tillader at afsætte hele dage. Derfor har jeg udviklet en intens 4-timers-pakke, hvor I rykker jer fra første minut.
SE PROGRAM FOR 4-TIMERS INTENSIVT KURSUS >

Kurset giver jer

 • Afklaring af personlige styrker og udviklingspunkter
 • Teori og indsigt i præsentationsteknik, strategisk kommunikation, retorik og personlig gennemslagskraft
 • Effektive metoder til opbygning af struktur og storyline samt brug af storytelling og argumentation
 • Aktiv træning i at kommunikere jeres budskaber og holde oplæg
 • Stemmetræning og teknikker til at bevare roen
 • Kropssprogsøvelser
 • Personlig feedback
 • Kursusmateriale
 • Opfølgningsmøde

SEND FORESPØRGSEL >
icon-headphones

Kom på åbent heldagskursus: BLIV HØRT

icon-ticket

Kom med på ARTIKULATIONs Masterclass i Public Speaking

icon-megaphone

Book foredraget ‘Tag ordet med succes’ her

icon-message

Find 1:1 sessioner her