– Tag ordet med succes!

PUBLIC SPEAKING MASTERCLASS

Tag ordet med succes og få mere indflydelse

BLIV SKARP

 • Mangler du værktøjerne til at forberede dine oplæg hurtigt og effektivt og få dem til at sidde i skabet?
 • Er dit publikum uinteresserede i eller kritiske overfor dit budskab?
 • Får du at vide, at du er for lang i spyttet og mangler gennemslagskraft – eller får du slet ingen feedback?
 • Er du i tvivl om, hvad der skal til for, at du bliver en stærkere kommunikatør og rykker dem, du taler til?

Så er ARTIKULATIONs Masterclass i Public Speaking scenen, der får din værktøjskasse til at matche dine udfordringer og ambitioner.

FÅ PUBLIKUM MED

Du lærer hvordan du overbeviser dine målgrupper. Du lærer, hvordan du maler visioner, bygger din troværdighed op og skaber tillid.

DIT UDBYTTE

Hver aften i ARTIKULATIONs Public Speaking Masterclass går vi dybden med et tema, og du holder et individuelt oplæg under temaet.

Din underviser, Annette Bjerre Ryhede, holder hver aften et inspirerende oplæg, der giver dig de modeller og redskaber, du skal bruge for at mestre aftenens genre.

Du får grundig, feedback på dit oplæg, der sikrer, at du rykker dig og udvider dit fundament som kommunikatør fra aften til aften.

Du får kursusmaterialet ”Tag ordet med succes – og brug din stemme til at gøre en forskel” der guider dig til at implementere værktøjerne under og efter Public Speaking Masterclass’en.

 

DIN TROVÆRDIGHED – Den 7. Marts

Hvem er du og hvad vil du mig?
Det spørgsmål sidder dit publikum altid med. Derfor er det afgørende, at du formår at introducere og positionere dig selv.

På den første aften lærer du, hvordan du balancerer din personlighed med din rolle, erfaring og din passion. Du får også redskaber til at kunne fortælle det, der er hensigtsmæssigt, for at dit publikum fatter sympati for dit budskab. Og du vil vide, hvordan du målretter din introduktion af dig selv til de målgrupper, du har brug for at påvirke.

Den 21. Marts: VISIONSTALEN

Vis mig hvor vi skal hen og hvorfor
Som projektleder, leder og meningsdanner skal du kommunikere retning. Derfor skal du kunne male billedet af, hvor I skal hen. Og det skal være så konkret for dit publikum, at de kan se det for sig og mærke det i maven.

Denne aften lærer du, hvordan du analyserer dit publikum, og hvordan du former dit budskab og dit oplæg således, at dit publikum føler sig motiverede af det, du siger, og ønsker at gå i den retning – med dig.

Den 4. April: FORANDRINGSTALEN

Overbevis mig og giv mig gode argumenter
Jo mere det, du taler om, griber ind i dit publikums hverdag og verdensbillede, jo flere gode argumenter skal du have med dig. Når du er rigtig skarp, tager du – allerede i dit oplæg – publikums modargumenter under kærlig bearbejdning.

Her lærer du, hvordan du bliver endnu skarpere til at argumentere, perspektivere og overbevise, så du får dit publikum til at forstå dit budskab.

Den 18. April: HISTORIEFORTÆLLING

Riv mig med!
Scanninger af menneskets hjerne har vist, at langt flere områder af hjernen lyser op, når vi får fortalt historier. Derfor lærer du også her, hvordan du bruger historier, eksempler, cases og billeder til at skabe indlevelse, forståelse og brænde dit budskab fast i publikums hukommelse.

Den 9. Maj: HYLDESTTALEN

Hyld os og sig tak!
Vi har alle brug for anerkendelse, ros og hyldest. Hvordan skulle vi ellers vide, at vores indsats er værdsat? Hyldesttalen skaber ikke kun glæde i vores familier til bryllupper, fødselsdage m.m. Den skaber også glæde og fornyet gejst i vores team, i vores netværk og i vores samarbejde. 

Til denne undervisning går vi derfor i dybden med hyldesttalen og du får konkrete redskaber til at fremhæve og hylde menneskene omkring dig, så du kan styrke jeres relation.

TAG ORDET MED SUCCES!

Når du tilmelder dig ARTIKULATIONs Public Speaking Masterclass, modtager du det detaljerede program med detaljer om det, du skal forberede til hver gang (maks 1-2 timers forberedelse). Du modtager hertil ARTIKULATIONs omfattende kursusmateriale, der dækker den viden, de værktøjer og den træning vi arbejder med i Masterclass’en.

Igennem de 5 aftener arbejder vi under de 5 temaer med ARTIKULATIONs 7 P’er til succesfuld mundtlig kommunikation©, som du kommer til at mestre:

 1. Din passion
 2. Din kontakt til publikum
 3. Klare pointer
 4. Den medrivende præsentation
 5. Præstationsangst & gennemslagskraft
 6. Poweren i kropssprog og stemme
 7. Aktiv træning i praksis

Kursets unikke sammensætning sikrer, at du kommer til at flytte dig fra dit udgangspunkt og får styrke som taler.

DIN UNDERVISER ANNETTE BJERRE RYHEDE

Annette talte første gang på Speakers Corner i London i 2005. Her blev hun for alvor forelsket i public speaking. Hun begyndte herefter at undervise i retorik og mundtlig kommunikation på både Roskilde Universitet og i offentlige og private virksomheder. Hun er i dag ejer af ARTIKULATION, hvor hun har coachet, undervist og rådgivet mere end 4000 ledere og medarbejdere i bl.a. Københavns Kommune, Great Place to Work, Coloplast, Grundfos, HK, KL, Danner m.fl.
Annette brænder for mundtlig kommunikation med gnist og gennemslagskraft, der sigter efter at gøre en forskel for de, der modtager den.

Annette er en klar, varm og inspirerende underviser, der har fokus på dig og din udvikling.

Hendes erfaring sikrer, at du hver aften får aha-øjeblikke, rykker dig og udvider dit fundament som succesfuld kommunikatør. Læs mere om Annette her

 

DET FÅR DU:

 • 5 kursusaftener fra 18-21 – i alt 15 udviklingstimer
 • ARTIKULATIONs kursusmateriale ”Tag ordet med succes, og brug din stemme til at gøre en forskel”
 • Grundig og udviklende personlig feedback
 • Lækre sandwich, kaffe og te, frugt og snacks
 • Adgang til lukket facebook-gruppe med inspiration, sparring, tips og værktøjer

PRIS: 5.500 x-moms.

TILMELD DIG

Reserver din plads på mail til info@artikulation.dk og tlf: 2033 5135

quote-graphic

”ARTIKULATIONs Masterclass i Public Speaking får mig til at arbejde intensivt med min mundtlige kommunikation. Mellem hver aften har jeg fokuseret på mine udviklingspunkter og på at inkorporere den feedback, jeg fik.

Min argumentation og strukturen i mine oplæg er blevet styrket, og jeg kan nu tale for at opnå forskellige effekter hos publikum. Den grundige feedback, vi giver hinanden på holdet, er afgørende for, at jeg har flyttet mig så hurtigt – og endelig lært at tale langsomt, når jeg præsenterer. Forløbet har givet  min selvtillid et ekstra skub og jeg anbefaler alle at blive en bedre taler hos ARTIKULATION.”

Hannah Hesse Hoffmann
Kommunikationskonsulent

Se inspirationsvideo her:

TID OG STED

ARTIKULATIONs Public Speaking Masterclass’ foregår over 5 aftener i København, fra kl. 18-21, hos ARTIKULATION, 5teSTED, Gothersgade 11., 1. sal.

 

NÆSTE HOLD 2017:

Tirsdag den 12. september

Tirsdag den 26. september

Tirsdag den 10. oktober

Tirsdag den 24. oktober

Tirsdag den 7. november

 

TILMELDING

Reservér din plads på mail: info@artikulation.dk eller tlf: 20335135