FÅ JOBBET!

Workshop I jobsamtaleteknik, elevatortale og salgsteknik af dine kompetencer

Hvad er det, der gør forskellen på den succesfulde og den sløve jobsamtale? Hvordan sælger du dig selv med alle dine talenter og kommer i betragtning til lige præcis det job, du drømmer om? Få værktøjerne og træningen til at blive skarp og klar til at gå til jobsamtale!

 

På Artikulations kursus i jobsamtale-teknik:

  • Bliver du guidet frem til at finde dine unikke kompetencer og bliver trænet i at formidle dem klart og sikkert
  • Får du værktøjerne til at blive din egen bedste agent – der er nemlig ikke andre, der er bedre til det job end dig!
  • Bliv klar til at fortælle historien om, hvorfor du er den rigtige til jobbet
  • Få det boost der får dig til at glæde dig til at gå til jobsamtale, give alle din elevatortale og netværke dig til dit næste drømmejob!

 

Vekselvirkning mellem viden, værktøjer og øvelser

ARTIKULATIONs workshops er aktive fra første minut. Hver gang i er blevet præsenteret for viden, guides i ind i en øvelse, der omsætter den viden I får til konkrete øvelser, der gør jeres kommunikation endnu bedre. I guides til at reflektere over jeres egen praksis og jeres kommunikation som ledere, og finde jeres unikke styrker og de udviklingsområder, I har efter workshoppen. Workshoppens indhold og det medfølgende materiale guider jer til at træne og implementere de nye værktøjer efter workshoppen.

Læringsmateriale

Med i kurset er ARTIKULATIONs interaktive e-guide, hvor du skriver og gemmer de pointer og budskaber, du skal slå på or at få dit drømmejob. Du får formet din færdige elevatortale og bliver klar til at målrette den til forskellige mennesker, organisationer og jobs.

Tid og antal deltagere

Workshoppen varer 4 timer og kan målrettes og faciliteres for intensive hold helt ned til 6 personer og kan målrettes til at inspirere og give værdi til helt op til 70 deltagere.

Din underviser

Annette har rejst rundt i landet og holdt workshoppen for Forbundet Kommunikation og Sprogs medlemmer i en årrække.
Læs mere om din underviser og facilitator, speakercoach, foredragsholder og ekstern lektor i kommunikation, Annette Bjerre Ryhede

 

Forespørgsel og booking

Ring på 2033 5135 eller send en mail til info@artikulation.dk og hør mere om, hvad der passer bedst til din tema-dag, medarbejderseminar eller konference.

Se inspirationsvideo her:
icon-headphones

Kom på heldagskurset BLIV HØRT

icon-ticket

Få et skræddersyet kursus til jeres behov, mål og udfordringer her

icon-video

Kom med på onlinekurset Få Jobbet her

icon-message

Få 1:1 feedback og træning her

ARTIKULATION