Giv den julegave vi aldrig glemmer

Nemlig den personlig tale, fra dig, til din familie, kæreste, børn, kone, mand venner!

Signe Bonnen og jeg driver sammen Talerskolen. Den var vi i går i Radio 24-7 og tale om. Vi gav tips og gode råd til at holde jule- og nytårstaler – i retorikken kaldet lejlighedstaler. Vi kan godt lide at kalde dem festtaler og taler fra hjertet – det er nemlig det, det handler om: At hylde hinanden. Hylde vores familie. Hylde vores bånd.

Festtaler kan noget særligt med at indkapsle og sætte ord på stemningen, styrke vores relationer og gøre os alle sammen gladere, over de dejlige ord vi modtager fra vores nærmeste.

Vi glemmer det aldrig! Jeg glemmer aldrig, de taler, jeg har holdt for andre. Og jeg glemmer aldrig, hvor dejligt det har været, de gange, hvor jeg har fået lov til at fortælle de mennesker, jeg virkelig sætter pris på, hvor meget jeg sætter pris på dem. Og hylde dem. Sammen med hele selskabet. Dét er en gave, der bliver ved med at give!

Fang udsendelsen om festtaler og talerskolen her

Derfor holder Signe Bonnen, jeg og hele vores hold fra Talerskolen, i år jule og nytårstaler for vores familie og venner. Fordi det betyder noget. Fordi vi har noget, vi gerne vil fortælle. Fordi vi gerne vil vise vores kærlighed – også gennem ord.

 

BLIV EN ÆGTE TALER I 2015

Talerskolen har i år været en fantastisk succes – se bare udtalelserne fra dette års deltagere, fx denne:

“Vigtigst af alt, så har Talerskolen hjulpet mig med at identificere mine styrker som taler. Efter bare fem kursusgange har jeg fået selvtillid nok til at ‘gå på’ – uden at være skælvende nervøs” Cecilie Stougaard, projektassistent

Derfor fortsætter vi selvfølgelig med et nyt forløb i det nye år. Vi begynder den 24. marts. Vil du være med? så skynd dig at tilmelde dig på info@artikulation.dk – der var rift om pladserne i år 🙂
Læs flere udtalelser og mere om talerskolen

Vi glæder os rigtig meget til næste år!

Kh Annette

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.