Kommunikér din vej ind i 2015

Jer der har børn ved, hvor vigtig anerkendelse er. Hvor vigtigt det er at sige undskyld. Jer der deltager ved masser af møder ved, hvor hurtigt en opgave kan gå én forbi, hvis man ikke får sparket ind med sine ord om opgaven, og fortalt hvordan man kan bidrage til den. Og vi ved alle, hvor meget vi kan ende med at få ansvar for, hvis ikke vi får sagt fra.

Ord er på ingen måde neutrale. Kommunikation former verden, på både godt og ondt. Derfor er det så afgørende, at vi kommunikerer det, vi gerne vil. Får det ud. Bidrager. Går forrest med det, der skal siges, og som andre har brug for.

JEG VAR NERVØS …
Kommunikation har fyldt rigtig meget for mig i den skønne juleferie vi lige har haft! Jeg holdt – sammen med hele første hold på talerskolen – taler. Både juleaften og nytårsaften. Igen blev jeg mindet om, hvor fedt det er, at sige det, jeg føler, i en tale! Jeg var faktisk nervøs, fordi vi ikke plejer at holde taler juleaften, så jeg brød lidt de traditioner, jeg ellers hyldede i min tale 😉
Og som I ved, er det jo bare helt okay at være nervøs. Det var fordi talen betød rigtig meget for mig, og det betød rigtig meget for mig, om de ville kunne lide den.

I Talen sagde jeg tak til min familie for, at de havde været der i nogle helt afgørende øjeblikke i 2014, hvor jeg virkelig havde brug for dem. Det var rigtig fedt at sige de ting til dem. Men allerfedest var det, hvor glade de blev for, at jeg holdt den tale. Det føltes som at give en gave.

Til nytårsaften holdt både jeg og mine venner taler. Om mod, bløde nytårsfortsætter og venskab. Det gav en helt særlig, festlæg, ærlig og dyrebar stemning blandt os, som jeg aldrig glemmer! Jeg vil helt sikkert gentage successen med nytårstaler til festen næste år 😉

 

TAG ÅRET MED ORD
Vil du blive klar til årets taler? Til konfirmationen, brylluppet og jubilæet? Til årets møder, præsentationer og undervisning? Til at komme ud med det, du brænder inde med? Til at sige det, du mener, og mene det, du siger? Til at tale klart, med gennemslagskraft og uden nervøsitet? Så kom med på 2. Hold af talerskolen! Vi begynder den 24. marts. Læs mere om talerskolen her.

Rigtig godt nytår!

Kærlig hilsener,

Annette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *