Fra selvfedme til stolthed & ydmyghed

 

Er du bange for at dit publikum tænker: Han – eller hun – er bare sådan en smart, selvfed …… (kreativ direktør? Bankmand? Konsulent? Akademiker?)

 

Eller er du i den modsatte grøft? Fordi jeg ikke er direktør, akademiker, har 110 års erfaring, færre stjerner på skulderen end (… … ) så lytter de sikkert ikke til mig …

 

Newsflash: Vi har alle noget, vi er bange for, at publikum tænker om os.

 

Og så bliver det rigtig sjovt … Og hvad mener jeg med det? Jo frygten for, hvad vi er bange for at publikum vil tænke, holder os enten tilbage fra at tage ordet. Eller: Hvis vi så alligevel taler, da får frygten os til at overperforme og overkompensere for at publikum i hvert fald ikke skal tænke, at jeg er ’selvfed’, eller ’ukompetent’.

 

Problemet er bare, at vi ryger ud af balance. Vi bliver anspændte, og vi prøver at kontrollere publikums reaktion på vores performance. Og det er umuligt!

 

Jeg gentager: Du kan ikke kontrollere publikums reaktion på din performance. Du kan ikke kontrollere hvad de tænker om dig. Så giv hellere op nu. Så bliver alt meget nemmere!

 

Dermed ikke sagt, at vi ikke gør, hvad vi kan, for at være imødekommende, engagerende og inkluderende når vi holder oplæg! Og øver os, forfiner og bliver bedre.

 

Men vi må slippe, hvad publikum mon kunne tænkes at tænke. Det er deres banehalvdel. Gør dig selv en tjeneste og bliv på din egen.

 

I denne video kan du se, hvad jeg tog med mig af inspiration til at ramme netop dette gyldne snit imellem at udtrykke det, vi gerne vil, uden at prøve at kontrollere publikums reaktion, fra Brendon Burchard’s High Performance Academy (I videoen siger jeg Experts Academy men det var altså High Performance …)

Jeg havde den fornøjelse at opleve bl.a. Arianna Huffington, Brendon Burchard, Jim Kwik, JJ Virgin, Dean Graziosi og mange andre inspirerende talere!

 

Se videoen her: [youtube]https://youtu.be/ADp9Q-W-OTE[/youtube]

 

LÆR DET MED 20 % RABAT!

Vil du lære hvordan du rammer det snit, for det, du gerne vil udtrykke, når du tager ordet, og for evigt giver slip på at prøve at kontrollere publikums reaktion? Så kom med på mit heldagskursus den 11. Juni: Hvis du tilmelder dig senest på fredag den 5. Juni får du 20 % rabat! Når du lærer at slippe kontrollen over publikums reaktioner og slippe dig selv fri når du taler vil du opleve, hvordan du lige pludselig faktisk opnår det, du gerne har ville opnå med dine præsentationer og oplæg. Jeg viser dig vejen og guider dig til det den 11. Juni!

 

Ring nu og reserver din plads på 2033 5135 eller mail annette@artikulation.dk

Læs mere om kurset her

 

Jeg glæder mig til at guide dig på din vej til at blive en stærk taler!

 

Kærlig hilsen

 

Annette Bjerre Ryhede

Jeg håber du blev inspireret og kunne bruge mine ord til noget? Hvis ja, så efterlad meget gerne en kommentar på bloggen her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ARTIKULATION