Brug visualisering til at blive en stærk taler

What a day for a daydream!
At dagdrømme er bare så dejligt! Men udover at det er dejligt, er det rigtig sundt og godt – OG et stærkt værktøj du kan bruge til at forme din indstilling til en bestemt situation: Fx det at tale foran et publikum:

Sæt dig ned, luk øjnene og træk vejret dybt ned i maven og se situationen for dig: Se dig ankomme, møde publikum og holde din præsentation på præcis den måde, du ønsker det skal gå. Se publikum klappe og smile til dig, mærk følelsen af stolthed, glæde og kontakt til dit publikum.
Se alle trin for dig, se og hør dig selv holde dit oplæg.

 

subheader06

 

Hvorfor virker det? I hjerneforskning har man fundet ud af, at vores hjerne ikke kan kende forskel på det, den rent fysisk har oplevet og det, den har set for sig og forestillet sig. Når du ser dit oplæg gå for sig, på den måde, du ønsker, så tror din hjerne at det er sket. Og hele din indstilling til det at tale foran et publikum ændrer sig, dine følelser omkring det ændrer sig.
Så kom i gang med at visualisere – jeg lover dig du vil mærke effekten,

Kh Annette

Vil du tages igennem alle trinene og blive trænet så du er klar til at tage scenen og brænde igennem med dit budskab? Så kom med på mit intensive heldagskursus den 11. juni

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *