Få gennemslagskraften frem

Har du nogensinde tænkt over, hvor din gennemslagskraft sidder henne? Den sidder faktisk i din krop. Og den er helt unik. Kun din. Din x-factor, som ingen kan efterligne eller tage fra dig.

Få adgang til din gennemslagskraft i øvelsen du får i dette indlæg.

I mine 1:1 sessioner er der et værktøj der de sidste par uger har været utrolig effektivt for de, jeg har arbejdet med. Værktøjet handler om gennemslagskraft. En gennemslagskraft der er til at tage og føle på: Den der taler, kan pludselig mærke, hvordan gennemslagskraften vælter ud af dem, og jeg, og andre der lytter, kan tydeligt mærke styrken, overbevisningen og den ro, klarhed og gennemslagskraft ordene kommer ud med.

Værktøjet var effektivt både for chefkonsulenten i økonomi i Københavns Kommune og  projektlederen fra Folkekirkens Nødhjælp. Derfor sender jeg det ud til dig, så du også kan få bedre adgang til din gennemslagskraft.

I øvelsen guider jeg dig til at finde det sted,  hvor du har hjemme – så du hviler i dig selv, samtidig med at du taler.

DIN STEMME FORTÆLLER HVOR DU TALER FRA
Og hvorfor er det relevant? Jo – når vi taler fra hovedet, er det en energi, der kommer ud, når vi taler fra hjertet en anden osv.

Prøv bare at lægge mærke til din egen stemme når du taler fx om noget fagligt, og når du taler til din familie, børn eller veninde. Din stemme ændrer sig. Hvordan du har det og hvad du føler, ændrer sig efter hvad du taler om og hvem du taler til. Og det kommer ud i din stemme. Jeg kan som lytter høre og mærke forskellen. Det indtryk det giver, kæder jeg sammen med det, du siger og afkoder herigennem dit budskab.

Hvad betyder det så? Jo det betyder, at den energi du kommer med, betyder alverden for, hvordan dit publikum afkoder dit budskab.

Kommer du med:
–    pyh det bliver hårdt det her
–    Åh nej de sidder sikkert og tænker xxxx om mig
–    De kommer sikkert med afbrydelser og kritiske spørgsmål

Eller kommer du med:
–    yes jeg glæder mig til at tale om dette emne jeg brænder for!
–    Jeg glæder mig til at møde mit de mennesker der kommer
–    Hvad mon de vil spørge om, af spændende ting?

Da vores tanker, krop og følelser hænger uløseligt sammen, så betyder din energi og indstilling alverden for det samlede udtryk du sender til dit publikum.

Og hvem vil ikke gerne udtrykke ro, sikkerhed og styrke, når vi taler til en stor gruppe mennesker?

BLIV ROLIG OG SIKKER NÅR DU TALER
Jo mere du selv tror på dit budskab, skaber en relation til dit publikum med dit nærvær, din velvilje, din energi, og inviterer publikum ind i dit emne, og jo mere du hviler i dig selv mens du taler, ja jo mere gennemslagskraft får du.

Så en ting er stemmetræning, budskabsklarhed og præsentationsteknik. Det er alt sammen vigtigt. Men endnu vigtigere er det hvilken energi du går til seancen med, da din gennemslagskraft ligger gemt her.

Derfor guider jeg dig i denne meditation til at finde det sted i dig, hvor du hviler i din krop, så du bliver rolig og får mere styrke når du taler. Og samtidig får kontakt til en helt anden gennemslagskraft du måske ikke har besøgt i lang tid.

Jeg vil invitere dig til at besøge det sted, tale herfra og mærke hele forskellen:

Jeg guider dig til det i den indtalte øvelse du finder her:

 

Rigtig god fornøjelse,

Ordet er dit!

Mine bedste hilsener,

Annette Bjerre Ryhede

Vil du lære hvordan du gør i praksis? Så kom med på mit heldagskursus den 11. juni 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *