– Tag ordet med succes!

Hvordan ville det ikke være, hvis du ….:

  • Gik på scenen med et skarptskåret foredrag og med ro i maven, masser af energi og en klarhed over, hvad du vil sige?
  • Vidste, at det var sammensat sådan, at du ville få publikum lige derhen, hvor du ønsker at bringe dem?
  • Var helt overbevist om, at det, du kom med, gav lige præcis den værdi til publikum, som du ønsker at give dem?
  • Vidste, at dit miks af personlig talerstil, pointer, budskab, historie, slides og virkemidler  ikke kunne andet end at gå op i en højere enhed for dit publikum?

 

Få den professionelle rådgivning, der skal til, for at dit foredrag sidder lige i skabet, og du kan formidle det, så dit budskab gør en forskel for dit publikum.

“Jeg bruger i dag Annette som min speakercoach og sparringspartner, når jeg skal holde store præsentationer, taler og har medieoptrædener. Hun får lynhurtigt sporet sig ind på, hvad jeg har brug for, og guider mig til at finde ud af, hvad jeg vil sige, og hvordan jeg vil sige det. Det har gjort, at min forberedelsesproces forløber effektivt, og at jeg er fokuseret, når jeg tager ordet.”

Dorte Mandrup
Dorte Mandrup arkitekter

I ET 1:1 FORLØB I FOREDRAGSRÅDGIVNING FÅR DU:

  • Fundet og formuleret dit unikke budskab
  • Afdækket, præcis hvad det er, du vil med dit foredrag, og hvordan det kommer til at ske
  • Afdækket dine potentialer, styrker og udviklingsmuligheder som foredragsholder, og hvordan du bruger dem til at få dit budskab ud og leve hos dit publikum.
  • Formet dit unikke foredrag med brug af storytelling, facts, kontraster, slides og virkemidler med den røde tråd, der holder dit publikum fast til sidste linje.
  • Træning i at levere foredraget sikkert, levende og medrivende, så du er tro mod dig selv, og gør en forskel for dit publikum.

icon-box

INDSATSOMRÅDER FOR DIT FOREDRAG

 

Inden vores første session sender jeg dig afgørende spørgsmål, der kickstarter din proces. Det sikrer, at vi i vores sessioner så effektivt som muligt kommer frem til det, der giver værdi for dig – og dit publikum.

FOREDRAGSMANUAL

Jeg laver en skriftlig opsamling med de elementer du skal arbejde videre med og de øvelser, du skal lave frem til næste session, således at du hurtigt og effektivt udvikler dit unikke foredrag og dig som foredragsholder

icon-scissor

SKRÆDDERSYET FORLØB

 
Når foredraget er fuldt udviklet, videofilmer jeg dig,. Vi ser det igennem og får rettet de sidste ting til, så du er klar til at gå på scenen og brænde igennem.

SESSIONER EFTER DIT BEHOV

Et forløb strækker sig typisk over 3-5 sessioner, men det afhænger fuldstændig af dit behov.

icon-wallet

FORLØB OG PRISER

 
En session varer en time.  Imellem sessionerne træner du og arbejder med de værktøjer, vi finder frem til dig i sessionerne.
Se priser for sessioner og forløb
Læs mere om Annette herOm Annette