Du skal være tilstede i dit budskab

Publikum er ikke interesserede i, om du er perfekt, men i om de kan mærke dig. Hvis de ikke kan fornemme, at du selv er til stede i dit budskab, er du ikke troværdig, og dit publikum kommer aldrig til at tro på det.

Hvis du vil brænde igennem med din kommunikation, så kræver det, at du er til stede og lægger dit  polerede ’jeg’ væk.

Det er i dag et af mine i et interview med KL. Hop hen til artiklen på KLs hjemmeside og læs, hvad jeg svarer til spørgsmålet: Hvor gode synes du, at danskerne generelt er til at udnytte deres personlige gennemslagskraft?

På KLs kommunikationsdøgn den 31. oktober-1. november holder jeg en workshop i personlig gennemslagskraft.

Jeg glæder mig til vi ses!

Kh Annette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *