Din idé skal kommunikeres

Det du har at sige, er vigtigt. Det er derfor det er der! Din pligt er at få det ud på bedst mulig vis! Gøre alt hvad du kan for at få det ud, så din modtager får lyst til at lytte, lade sig inspirere og forholde sig til det, du siger!

Jeg var i torsdags til TEDx Copenhagen og da dagen var slut skyndte jeg mig at få en til at holde min telefon, så jeg kunne samle mine bedste råd fra dagen, til dig, der brænder for at få et budskab ud i verden. Hør mine guldkorn her:

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=jRa5aD8DzKI[/youtube]

 

(TEDxCPH2016 = en dag med danske talere, der på 18 minutter fik deres budskab ud til et bredt publikum på Bremen Teater. Dagen følger TED.com konceptet men er uafhængigt organiseret)

 

BLIV SELV INSPIRERET

Jeg brænder for at hjælpe dig med at få dit budskab ud i verden. Det er slet ikke så svært, når vi ved hvordan. Vi har brug for viden om, hvordan man får det til at virke, og hvad der egentlig sker med en, når man står der og der er pres på, og hvordan man håndterer det. Derfor har jeg inviteret professionel musical-skuespiller Jonas Christensen til at møde mig til en aften om det, at gå på scenen, fange publikum, byde opmærksomheden velkommen og få sit budskab ud i verden.

Vi deler vores mange erfaringer, og Jonas har lovet også at give et nummer! Det garnerer vi selvfølgelig med lidt lækre forfriskninger.

Det foregår den 19. April kl. 18:30-21:00 – læs mere og tilmeld dig her – vi glæder os til at se dig!

Tag ordet – det er derfor du har det,

Kh Annette

 

Er du leder og vil du gerne have dit team til at performe bedre? Så må du ikke gå uden om anerkendelse – læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *