Tal – og få mere indflydelse

Hver gang du åbner munden, har du muligheden for at køre dig selv i stilling til mere indflydelse. Det er nemlig din måde at kommunikere på, der giver dig indflydelse på de beslutninger, der træffes på din arbejdsplads.

 

Men ikke bare det.

 

Din måde at tale på er også med til at forme det samarbejde, du har med andre, og den værdi I sammen skaber. Begge dele styrkes, når du formår at gøre dine synspunkter, din viden og dine ideér klare og værdifulde for din modtager.

 

Det bliver du klædt på til i denne workshop:

  • Du lærer, hvordan du præsenterer en problemstilling og peger løsninger, så andre kan følge din logik.
  • Du lærer, hvordan du bringer dig selv i spil og opbygger troværdighed til dig som fagperson.
  • Du lærer, hvordan du skærer dine argumenter til og bruger lige præcis de eksempler, som er mest slagkraftige for din modtager.
  • Du lærer, hvordan du giver andre overblik, og hjælper dem til at fokusere på essensen.
  • Du lærer, hvordan du bruger dit kropssprog og din stemmeføring til at vække tillid og blive en, man lytter til.

 

Du møder Annette Bjerre Andersen Ryhede, speakercoach, foredragsholder og forfatter, som giver dig inspiration, viden, øvelser og værktøjer, der hjælper dig til at bruge din daglige kommunikation til at støtte dine og din arbejdsplads’ mål.

 

Annette er ejer af ARTIKULATION, hvor hun siden 2005 undervist, trænet og rådgivet over 4500 ledere, projektledere, specialister, forskere og konsulenter i mundtlig strategisk kommunikation og præsentationsteknik. Hun er forfatter til bogen ’TAL TROVÆRDIGT – og få succes med din kommunikation’ og ekstern lektor på RUC.