Sig tingene HØJT – inden det virkelig gælder!

Hvorfor er vi ikke er bedre til at varme op og øve os, inden vi skal holde en vigtig præsentation?
Jeg vil vove at påstå, at vi bruger 90 % af tiden på at sidde med næsen i tekst – enten på computeren i PowerPoint og word – eller på et håndskrevet stykke papir. Jeg kender det også fra mig selv: Det er denne måde, jeg er vant til at arbejde på. Det er sådan jeg er blevet trænet.

 

VI SKAL OVERSKRIDE ”ØVE” GRÆNSEN

Der er en ’grænse’ vi skal overskride. Det er en overgang vi skal igennem. Vi glemmer, at overgange tager lidt tid. Overgangene fra arbejdet til privaten. Fra det ene møde til det andet. Fra vores introverte tilstand til den ekstroverte. Vii skal aktivere og bruge andre dele af vores hjerne. Det er lidt ligesom at sige til en muskel, der er faldet i søvn: så – nu er det dig, der skal på banen. Og det kommer den også. Men ikke uden, at vi siger til den: SÅ, nu er det altså nu!

 

DET ER FØRST, NÅR VI SIGER TINGENE HØJT, AT BUDSKABET BLIVER SKARPT

Vi skal træne før den store dag, fordi det først er her, vi kan høre, om det vi siger, er det, vi mener. Det er her, vi kan høre, om det hænger sammen. Det er her, vi kan høre – og mærke – når vi ikke er kommet ind til kernen endnu. Det er det magiske ved at sige tingene højt.

 

DIN PRÆSENTATION KOMMER PÅ PLADS, NÅR DU TALER

Det er derfor, jeg på mine kurser, guider folk igennem en proces, hvor de får fundet og formet deres budskab, pointer og storyline til deres næste oplæg, ved at tale rigtig meget. Som udgangspunkt skal de ikke høre på mig, de skal høre dem selv!
Der sker ting, med vores fokus, vores pointer og vores mening, med det, vi siger, når vi siger det højt. Ting, vi ikke kan tænke os til. Det svarer lidt til at tro, at vi kan løbe et maraton, UDEN at have taget en løbetur inden.
Så husk: Brug de ti minutter til at sige dine pointer HØJT!

 

MASTERCLASS I PUBLIC SPEAKING

Jeg har sat denne proces i system, for dig, der vil blive endnu bedre til at fange dit publikum og rive dem med. Der vil blive endnu skarpere til at argumentere og overbevise. Der vil tage din kommunikation til næste niveau, og rykke dit publikum, lede og gøre en forskel med dine ord: Velkommen til min første Masterclass i Public Speaking.
Her er træningen i højsædet, over 5 intensive aftener.
Du bliver en mester til historiefortælling, og lærer hvordan du bygger din troværdighed op, så du bliver hørt af dine målgrupper.
Du kommer til at mestre de 3 genrer:

  • VISIONSTALEN – hvor du motiverer
  • FORANDRINGSTALEN – hvor du argumenterer
  • HYLDESTTALEN – hvor du fejrer

Velkommen til Masterclassen! 

Den er for dig, der vil have dine medlemmer og medarbejdere med dig. Der vil skabe retning og fællesskab. Der vil kunne det, med ord, som vi kan, når vi ser folk i øjnene: Lede.
OG – der er Early Bird rabat frem til den 20. Januar.

Læs mere om Masterclassen i Public Speaking her

Jeg glæder mig til at gøre dig til en mester i talekunsten,
Kærlig hilsen
Annette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ARTIKULATION