Jobsamtale? No problem!

Tak for et super fedt webinar!!!

Niels lægger det ud på www.ledigidanmark.dk om et par uger, hvis du ikke fangede det her i morges. Var der også nogle spørgsmål, du ikke fik svar på, så send mig et spørgsmål her, så svarer jeg så godt jeg kan 🙂

Webinar med Annette Bjerre Ryhede og Niels Reib fra www.Ledigidanmark.dk den 5. September: Sådan brænder du igennem til jobsamtalen – og sådan brænder du igennem og i alle de andre situationer, hvor du taler med nogen om hvad du søger og hvad du kan. Og her er finden: Jo mere du taler med folk om det – jo større sandsynlighed for, at du får dit drømmejob!

Vil du vide mere om, hvordan du forbereder dig, så du har klare budskaber og pointer med, der bringer ansættelseskontrakten inden for rækkevidde?

Så lyt med den 5. September kl. 9:15 – tilmeld dig på www.ledigidanmark:

 

Nap også mit blogindlæg om, hvordan du kan begynde at forberede dig på dit drømmejob allerede i dag

1 comment on “Jobsamtale? No problem!

artikulationdk Post author

Tak for et fedt webinar! Jeg kan huske, der var én der spurgte, mens vi talte om det her med at være overkvalificeret: Hvad så hvis man er underkvalificeret? Og som en meget klogt skrev: Hvis du er blevet kaldt til samtale, så er du kvalificeret.

Men husk også: Jeg elsker det, jeg engang har hørt Asger Aamund sige: Nej jeg var ikke kvalificeret til alle de jobs! Fortæl dem, hvordan du vil sørge for at lære det, der er nødvendigt – og husk: Ingen kan det hele, når de starter: Der er jo en grund til, at vi søger et nyt job = nye udfordringer. Der skal være noget nyt for os at lære og udvikle os i. Stillingsopslaget er en ønskeliste – de forventer ikke, at du kan sige lige meget ja til alle punkter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.